Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Το «drag show όλων των ηλικιών» συμπεριλαμβανομένου και παιδιών ακυρώθηκε μετά από έντονες αντιδράσεις και διαδηλώσεις

ΗΠΑ: Το «drag show όλων των ηλικιών» συμπεριλαμβανομένου και παιδιών ακυρώθηκε μετά από έντονες αντιδράσεις και διαδηλώσεις
Οι... προοδευτικοί και διάφορα ΜΜΕ έσπευσαν να προειδοποιήσουν πως η εν λόγω απόφαση είναι «λογοκρισία» και κατηγόρησαν τις ομάδες διαμαρτυρίας για «εκφοβισμό»

Η σεξουαλικότητα και η ιδεολογική κατήχηση των παιδιών έχει γίνει ένα σημαντικό σημείο πολιτικής σύγκρουσης στις ΗΠΑ τον τελευταίο χρόνο, καθώς οι προοδευτικοί επιδεικνύουν ένα κύμα διάφορων shows «φιλικών προς την οικογένεια» και drag show «όλων των ηλικιών» σε όλη τη χώρα. 
Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, οι παραστάσεις περιλαμβάνουν σεξουαλικά στοιχεία κοινά στα περισσότερα drag show, αλλά σε αυτήν την περίπτωση παρουσία μικρών παιδιών. 
Οι εκπομπές έχουν στοχεύσει συγκεκριμένα κυρίως συντηρητικές πολιτείες και χώρους διεξαγωγής σε κάτι που φαίνεται να είναι μια προσπάθεια να υποκινήσουν την αντίδραση των κατοίκων.
Αν αυτός ήταν ο στόχος, τότε οι αριστεροί πήραν αυτό που ήθελαν . 
Ένα drag show όλων των ηλικιών που είχε προγραμματιστεί την περασμένη εβδομάδα στο Μουσείο Επιστήμης και Ιστορίας του Μέμφις ακυρώθηκε ξαφνικά καθώς ομάδες συντηρητικών διαδηλωτών, συμπεριλαμβανομένων των Proud Boys, έδειξαν την αντίθεση τους. 
Οι προοδευτικοί και διάφορα ΜΜΕ έσπευσαν να προειδοποιήσουν πως η εν λόγω απόφαση είναι «λογοκρισία» και κατηγόρησαν τις ομάδες διαμαρτυρίας για «εκφοβισμό»
Το κοινό επιχείρημα που διατυπώνουν για την υποστήριξη των σόου για τα παιδιά είναι ότι δεν σεξουαλοποιούνται καθόλου. 
Αυτό είναι ψέμα. Όπως έχουμε δει σε πολλά βίντεο που διέρρευσαν, τείνουν να γίνονται σεξουαλικά έντονα και τα παιδιά ενθαρρύνονται ακόμη και να δίνουν δολάρια στις drag queens καθώς χορεύουν ή γδύνονται στη σκηνή. 


www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης