Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Έκτακτη συνεδρίαση της Κρατικής Δούμας για τα δημοψηφίσματα στην Ουκρανία

Ρωσία: Έκτακτη συνεδρίαση της Κρατικής Δούμας για τα δημοψηφίσματα στην Ουκρανία
Την έκτακτη συνεδρίαση της Κρατικής Δούμας (κάτω βουλή) ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βιτσισλάβ Βολόντιν, μετέδωσε το πρακτορείο Interfax.
 Η Κρατική Δούμα θα συνεδριάσει εκτάκτως στις 3 Οκτωβρίου, στην οποία θα συζητηθούν τα αποτελέσματα των δημοψηφισμάτων που πραγματοποιηθήκαν στις κατεχόμενες από το ρωσικό στρατό και φιλορώσους αυτονομιστές περιοχές της Ουκρανίας, και κατά πάσα πιθανότητα θα αποφασισθεί η ενσωμάτωση τους στην Ρωσία.
Την έκτακτη συνεδρίαση της Κρατικής Δούμας (κάτω βουλή) ανακοίνωσε ο πρόεδρος της V.Volontin, μετέδωσε το πρακτορείο Interfax, ενώ η Ουκρανία , οι ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή Ένωση και αρκετές ακόμη χώρες έχουν δηλώσει ότι δεν θα αναγνωρίσουν την προσάρτηση τους.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στις 14:00, ενώ την ίδια στιγμή ο «επικεφαλής» της αυτοανακηρυχθείσας «Λαϊκής Δημοκρατίας του Luhansk» Pasetsnik απηύθυνε έκκληση στον Ρώσο πρόεδρο V.Putin, ζητώντας του να εξετάσει την ενσωμάτωση της (ΛΔΛ) στην Ρωσία όπως γράφει το πρακτορείο Ria Novosti.
Σύμφωνα με το RIA Novosti o Pasetsnik στην έκκληση του δήλωσε ότι η Ουκρανία «τρομοκρατούσε τους κατοίκους του Donbass επί οκτώ χρόνια».
«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το ότι μαζί με την Ρωσία θα αποκαταστήσουμε την δικαιοσύνη και οι στρατιωτικοί εγκληματίες θα έχουν μια δίκαιη δίκη» δήλωσε ο ίδιος.
Ο Pasetsnik και ο ‘επικεφαλής’ της «Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk Denis Pussin αναχώρησαν για την Μόσχα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης