Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέα παρενέργεια των εμβολίων mRNA κατά του Covid επιβεβαιώθηκε από αυτοψία: Προκαλεί εγκεφαλίτιδα και θάνατο

Νέα παρενέργεια των εμβολίων mRNA κατά του Covid επιβεβαιώθηκε από αυτοψία: Προκαλεί εγκεφαλίτιδα και θάνατο
Επιβεβαιωμένο περιστατικό θανάτου από εγκεφαλίτιδα μετά από εμβολιασμό
Σχετικά Άρθρα
Σειρά αυτοψιών που διενεργήθηκε σε ασθενή από διαφορετικούς ιατροδικαστές και οι εκθέσεις τους συνεκτιμήθηκαν και συγκεντρώθηκαν σε μία συλλογική έκθεση, αποκαλύπτει πως το εμβόλιο mRNA κατά του Covid προκάλεσε εγκεφαλίτιδα σε ασθενή που κατέληξε.
Ένας νεκρός άνδρας του οποίου η οικογένεια ζήτησε αυτοψία όταν πέθανε τρεις εβδομάδες, αφότου έλαβε το εμβόλιο mRNA είναι τώρα το θέμα της πρώτης έκθεσης με συνεκτιμηθείσες διενέργειες που δημοσιεύτηκε σε εξέχον ιατρικό περιοδικό που καταδεικνύει την εγκεφαλίτιδα ως αιτία θανάτου.
Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ήταν από το εμβόλιο καθώς εντόπισαν πρωτεΐνες ακίδας στον εγκέφαλό του.

Τα ευρήματα:

Η έκθεση παρουσιάζει την περίπτωση ενός 76χρονου άνδρα με νόσο του Πάρκινσον (PD) ο οποίος πέθανε τρεις εβδομάδες μετά τον τρίτο του εμβολιασμό κατά του COVID-19.
Ο ασθενής εμβολιάστηκε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2021 με το εμβόλιο του φορέα ChAdOx1 nCov-19 και ακολούθησαν δύο δόσεις του εμβολίου mRNA BNT162b2 τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο του 2021.
Η οικογένεια του θανόντος ζήτησε αυτοψία λόγω διφορούμενων κλινικών σημείων πριν από το θάνατο.
Το PD επιβεβαιώθηκε από νεκροψίες.
Επιπλέον, ήταν εμφανή σημεία πνευμονίας από εισρόφηση και συστηματικής αρτηριοσκλήρωσης.
Ωστόσο, οι ιστοπαθολογικές αναλύσεις του εγκεφάλου αποκάλυψαν προηγουμένως ανυποψίαστα ευρήματα, συμπεριλαμβανομένης της οξείας αγγειίτιδας (κυρίως λεμφοκυτταρικής) καθώς και της πολυεστιακής νεκρωτικής εγκεφαλίτιδας άγνωστης αιτιολογίας με έντονη φλεγμονή, συμπεριλαμβανομένης της νευρογλοίας και της λεμφοκυτταρικής αντίδρασης.

Στην καρδιά υπήρχαν σημεία χρόνιας μυοκαρδιοπάθειας καθώς και ήπιας οξείας λεμφο-ιστιοκυτταρικής μυοκαρδίτιδας και αγγειίτιδας.
Αν και δεν υπήρχε ιστορικό COVID-19 για αυτόν τον ασθενή, πραγματοποιήθηκε ανοσοϊστοχημεία για αντιγόνα SARS-CoV-2 (πρωτεΐνες ακίδας και νουκλεοκαψιδίου).
Παραδόξως, μόνο πρωτεΐνη ακίδας αλλά καμία πρωτεΐνη νουκλεοκαψιδίου μπορούσε να ανιχνευθεί στις εστίες της φλεγμονής τόσο στον εγκέφαλο όσο και στην καρδιά, ιδιαίτερα στα ενδοθηλιακά κύτταρα των μικρών αιμοφόρων αγγείων.
Δεδομένου ότι δεν μπορούσε να ανιχνευθεί πρωτεΐνη νουκλεοκαψιδίου, η παρουσία πρωτεΐνης ακίδας πρέπει να αποδοθεί στον εμβολιασμό και όχι σε ιογενή λοίμωξη.
Τα ευρήματα επιβεβαιώνουν προηγούμενες αναφορές για εγκεφαλίτιδα και μυοκαρδίτιδα που προκαλούνται από γονιδιακά εμβόλια COVID-19.

Συντονισμένη... πληροφόρηση

Υπήρξε μια περίοδος όπου τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απαγόρευαν λογαριασμούς, επειδή λογόκριναν οποιαδήποτε ακόμη και υπόνοια ενάντια στην ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά του Covid-19.
Είτε με βάση τον τεράστιο όγκο των αναρτήσεων που αποκαλύπτουν μελέτες που αποδεικνύουν κάτι διαφορετικό είτε υπάρχει μια πραγματική αλλαγή παραδείγματος στη βιομηχανία πληροφοριών, βλέπουμε ότι περισσότερες αναρτήσεις διατηρούνται προς ενημέρωση.
Ακόμη και μέλη του Κογκρέσου πλέον μιλούν ανοιχτά στο Twitter και ο βουλευτής Thomas Massie ανέδειξε τα στοιχεία της παραπάνω έκθεσης τονίζοντας τον προβληματισμό του:
Η πρωτεΐνη ακίδας mRNA βρέθηκε στον εγκέφαλο ενός άνδρα που πέθανε μόλις τρεις εβδομάδες μετά το τρίτο του εμβόλιο.
«Δεδομένου ότι δεν μπορούσε να ανιχνευθεί πρωτεΐνη νουκλεοκαψιδίου, η παρουσία πρωτεΐνης ακίδας πρέπει να αποδοθεί στον εμβολιασμό και όχι σε ιογενή λοίμωξη», συγκεντρώνοντας πλήθος σχολίων για τα κέρδη των μεγάλων φαρμακευτικών εταιριών και την προστασία από τον καταλογισμό των ευθυνών που τους αναλογεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης