Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ρωσία δεν «παραμυθιάζεται» από την Ε.Ε - Ξεκινά δική της έρευνα για τις διαρροές στον Nord Stream

Η Ρωσία δεν «παραμυθιάζεται» από την Ε.Ε - Ξεκινά δική της έρευνα για τις διαρροές στον Nord Stream
Ο V. Putin την περασμένη εβδομάδα κατηγόρησε ευθέως τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους τους ότι πραγματοποίησαν την επίθεση στους αγωγούς φυσικού αερίου
Η Ρωσία φαίνεται ότι δεν πείθεται από τη λογική και τα πορίσματα των ξένων κρατών για τις διαρροές των αγωγών Nord Stream 1 και 2 και για αυτό τον λόγο και για να μην συμμετάσχει στην έρευνα της Δανίας, η οποία δεν θέλει καμία εμπλοκή της Μόσχας στη δική της έρευνα.
Η προαναφερόμενη πληροφορία μεταδόθηκε από την ρωσική πρεσβεία στη Κοπεγχάγη σύμφωνα με το Reuters, ενώ σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως και αυτή τη στιγμή η άρνηση της Δανίας να επιτρέψει στη Ρωσία να συμμετάσχει στην έρευνα υπονομεύει την αξιοπιστία οποιωνδήποτε μελλοντικών αποτελεσμάτων.
Εν κατακλείδι αξίζει να σημειωθεί, ότι η εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Maria Zakharova έχει χαρακτηρίσει «απαράδεκτη» την έρευνα για τις διαρροές στους αγωγούς Nord Stream χωρίς τη συμμετοχή της Ρωσίας.


Zakharova: «Αδιανόητη» η έρευνα χωρίς τη συμμετοχή της Ρωσίας

«Αδιανόητη» χαρακτήρισε την έρευνα για τις διαρροές στους αγωγούς Nord Stream χωρίς τη συμμετοχή της Ρωσίας, η εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Maria Zakharova.
Η κ. Zakharova 
κατηγόρησε τη Δύση, ότι δημιουργεί σκόπιμα εμπόδια στις έρευνες από την πλευρά της Ρωσίας, σημειώνοντας παράλληλα ότι η στάση αυτή είναι ύποπτη. «Αυτό μας δείχνει ότι κάτι έχουν να κρύψουν» είπε χαρακτηριστικά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο V.Putin την περασμένη εβδομάδα κατηγόρησε ευθέως τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους τους ότι πραγματοποίησαν την επίθεση στους αγωγούς φυσικού αερίου.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης