Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το Nord Stream 2 μείωσε προληπτικά την πίεση στη δεύτερη γραμμή - Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολιοφθορά στους αγωγούς

Το Nord Stream 2 μείωσε προληπτικά την πίεση στη δεύτερη γραμμή - Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολιοφθορά στους αγωγούς
Περαιτέρω βήματα θα καθοριστούν με βάση τα αποτελέσματα έρευνας των γραμμών και συζητήσεων με τις εμπλεκόμενες κυβερνητικές υπηρεσίες, αναφέρει η δήλωση

Ο φορέας εκμετάλλευσης Nord Stream AG μείωσε την πίεση στη δεύτερη γραμμή του αγωγού Nord Stream 2 ως προληπτικό μέτρο, ανέφερε η εταιρεία.
"Ο χειριστής Nord Stream 2 μείωσε την πίεση στη γραμμή Β σε περίπου 50 bar ως προληπτικό μέτρο.
Περαιτέρω βήματα θα καθοριστούν με βάση τα αποτελέσματα έρευνας των γραμμών και συζητήσεων με τις εμπλεκόμενες κυβερνητικές υπηρεσίες", αναφέρει η δήλωση.
Την προηγούμενη μέρα, η πύλη Tagesschau ανέφερε ότι η Ομοσπονδιακή Αστυνομία και το Γερμανικό Ναυτικό είχαν ξεκινήσει μια αποστολή αναγνώρισης για να ανακαλύψουν τα αίτια των εκρήξεων σε αγωγούς.
Διαρροή αερίου στο Nord Stream και στο Nord Stream 2 ανακαλύφθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου σε τέσσερα σημεία ταυτόχρονα.
Σύμφωνα με την εταιρεία εκμετάλλευσης Nord Stream AG, το ατύχημα είναι πρωτοφανές και είναι αδύνατο να εκτιμηθεί ο χρόνος επισκευής.
Οι αρχές της Γερμανίας, της Δανίας και της Σουηδίας δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο δολιοφθοράς ως αιτία της έκτακτης ανάγκης.
Η Γενική Εισαγγελία της Ρωσίας σχημάτισε δικογραφία ως πράξη διεθνούς τρομοκρατίας.

www.bankingews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης