Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο οδηγός της M. Obama κατηγορείται για παρενόχληση: «Με απειλούσε με γυμνές σου φωτογραφίες γιατί αρνήθηκα το σεξ μαζί του»

Ο οδηγός της M. Obama κατηγορείται για παρενόχληση: «Με απειλούσε με γυμνές σου φωτογραφίες γιατί αρνήθηκα το σεξ μαζί του»
Ο Vines φέρεται επίσης να είπε στη γυναίκα ότι μπορούσε να μπει στο τηλέφωνό της και να διαβάσει τα γραπτά της μηνύματα

Ο οδηγός της πρώην Πρώτης Κυρίας M. Obama, κατηγορείται για εκφοβισμό μαρτύρων και σεξουαλική παρενόχληση.
Σύμφωνα με μια αναφορά που κατατέθηκε από το αστυνομικό τμήμα του Oak Bluffs τον περασμένο μήνα, ο Douglas Vines, 53 ετών, είχε σχέση με μια γυναίκα η οποία φέρεται να κατέληξε στην παρενόχληση της τελευταίας.
Η γυναίκα είπε στην αστυνομία ότι έβγαινε με τον Vines για περίπου δύο μήνες όταν ήρθε αντιμέτωπη με μια άβολη κατάσταση καθώς ο Vines της ζήτησε να κάνει σεξ μαζί του, κάτι που εκείνη αρνήθηκε.
όπως υποστήριξε η κατάσταση «εέφυγε», φώναξε στη γυναίκα και της έστειλε μήνυμα ότι «μπλέκει με το λάθος άτομο», ανέφερε η έκθεση, σύμφωνα με το CNN.
Ο Vines φέρεται να χρησιμοποίησε τη θέση του ως οδηγού της οικογένειας Obama για να εκφοβίσει τη γυναίκα.
Κατηγορείται ότι απείλησε τη γυναίκα να την απελάσει καθώς είχε ηχογραφήσει κρυφά μια από τις συνομιλίες τους κατά τη διάρκεια της οποίας είχε αποκαλύψει την ιθαγένειά της.
Ο Vines φέρεται επίσης να είπε στη γυναίκα ότι μπορούσε να μπει στο τηλέφωνό της και να διαβάσει τα γραπτά της μηνύματα. Ισχυρίστηκε ότι κατείχε το DNA της, ανέφερε η έκθεση.
Λέγεται ότι ο Vines είχε εικόνες της γυναίκας τις οποίες απείλησε να δημοσιεύσει και να την απελάσει αν πήγαινε στην αστυνομία.
Μία από τις εικόνες ήταν μια φωτογραφία του θύματος χωρίς πουκάμισο.
Η γυναίκα είπε στην αστυνομία ότι βρισκόταν «σε σύγχυση» επειδή ο Vines είχε στην κατοχή της γυμνές φωτογραφίες ή βίντεο με μη συναινετικές εικόνες και ανησυχούσε ότι θα τις χρησιμοποιούσε εναντίον της.
Η ίδια επιβεβαίωσε ότι ο Vines ποτέ δεν απείλησε να την βλάψει σωματικά. Αντίθετα, κατηγορείται ότι την «κακομεταχειρίστηκε συναισθηματικά».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης