Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Στους 13 οι νεκροί από τη συντριβή μαχητικού Su-34 σε 9ώροφη πολυκατοικία

Ρωσία: Στους 13 οι νεκροί από τη συντριβή μαχητικού Su-34 σε 9ώροφη πολυκατοικία
Στους 19 οι τραυματίες, 68 διασωθέντες – Πάνω από 360 εκκένωσαν έγκαιρα το κτήριο
Σχετικά Άρθρα
Στους 13 ανέρχονται οι νεκροί από τη συντριβή ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους Su-34 σε 9ώροφη πολυκατοικία στην πόλη Yeysk, στη νότια Ρωσία.
Όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, μετά την πρόσκρουση του μαχητικού στο κτήριο ακολούθησε τεράστια φωτιά, με τους διασώστες να καταφέρνουν να απεγκλωβίζουν από τις φλόγες 68 ανθρώπους.
Βάσει του τελευταίου απολογισμού, 19 άνθρωποι τραυματίστηκαν, ενώ πάνω από 360 κατάφεραν να εκκενώσουν έγκαιρα το κτήριο.
Σημειώνεται πως ανάμεσα στους 13 νεκρούς, είναι και 3 παιδιά.
1_58.png



Η πόλη Yeysk βρίσκεται στην Αζοφική Θάλασσα, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία.
Όπως αναφέρεται, το ρωσικό μαχητικό, το οποίο συμμετείχε σε εκπαιδευτική άσκηση, κατέπεσε αφού ένας από τους κινητήρες του παρουσίασε βλάβη και τυλίχθηκε στις φλόγες.
Κατά την πρόσκρουση του στο έδαφος (οι δύο πιλότοι πρόλαβαν να κάνουν χρήση των εκτινασσόμενων καθισμάτων τους), το αεροσκάφος πήρε φωτιά λόγω των καυσίμων του, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μια πελώρια φωτιά που εξαπλώθηκε στους πέντε από τους εννιά ορόφους της πολυκατοικίας.
Με εντολή του Ρώσου προέδρου, Vladimir Putin, στην πόλη Yeysk μετέβησαν οι Ρώσοι υπουργοί Άμυνας και Αντιμετώπισης Έκτακτων Καταστάσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης