Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zakharova: Ο Zelensky είναι απλώς ο Bin Laden νούμερο 2, με ευρωπαϊκό προσωπείο

Zakharova: Ο Zelensky είναι απλώς ο Bin Laden νούμερο 2, με ευρωπαϊκό προσωπείο
Η Zakharova υπενθύμισε ότι πριν από την τραγωδία των δίδυμων πύργων στις Ηνωμένες Πολιτείες στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ο Osama Βin Laden και τα μέλη της τρομοκρατικής ομάδας του «ήταν τα αγόρια τους»

Ηνωμένες Πολιτείες συμπεριφέρονται στον Ουκρανό Πρόεδρο Volodymyr Zelensky όπως κάποτε στον αρχηγό της ομάδας Αλ Κάιντα (απαγορευμένη στη Ρωσική Ομοσπονδία) Osama Βin Laden, ο οποίος, σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή των αμερικανικών αρχών, σκοτώθηκε στις 2 Μαΐου 2011 ως αποτέλεσμα ειδικής επιχείρησης.
Αυτό δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Maria Zakharova τη Δευτέρα στον αέρα τηλεοπτικού προγράμματος.
«Για την παγκόσμια κοινότητα, ο Zelensky είναι απλώς ο Bin Laden νούμερο 2, μόνο με ευρωπαϊκό προσωπείο.
Πιθανώς, είναι ακόμη πιο τρομακτικό, γιατί τον ταΐζουν με το κουτάλι πολλές φορές περισσότερο από ό,τι συνέβη τον Βin Laden.
Και το μέγεθος αυτού που κάνει στους δικούς του πολίτες δείχνει τη σκληρότητά του», είπε.
Η Zakharova υπενθύμισε ότι πριν από την τραγωδία των δίδυμων πύργων στις Ηνωμένες Πολιτείες στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ο Osama Βin Laden και τα μέλη της τρομοκρατικής ομάδας του «ήταν τα αγόρια τους», «φίλοι» για την Ουάσιγκτον, «άνθρωποι που ζούσαν και δούλευαν με τα χρήματά τους».
«Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει τώρα με τον Zelensky», τόνισε η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού διπλωματικού τμήματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης