Τελευταία Νέα
Διεθνή

Volodin (Ρωσία): Δεν υπάρχει πια ως κράτος η Ουκρανία - Είναι αποικία των ΗΠΑ

Volodin (Ρωσία): Δεν υπάρχει πια ως κράτος η Ουκρανία - Είναι αποικία των ΗΠΑ
Το Κίεβο λαμβάνει εντολές από την Ουάσινγκτον και ο στρατός από το Πεντάγωνο λέει ο πρόεδρος της ρωσικής Δούμας
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως δεν υπάρχει πια η Ουκρανία ως κράτος, καθώς έχει εξελιχθεί σε μια αποικία των ΗΠΑ διατύπωσε ο πρόεδρος της ρωσικής Δούμας, Vyacheslav Volodin.
«Η Ουκρανία έχει χάσει πια την ικανότητα να υπάρχει ως χώρα.
Έχει γίνει μια αμερικανική αποικία.
Η Ουκρανία δεν είναι πλέον βιώσιμο κράτος.
Έχει καταληφθεί από το ΝΑΤΟ, έχει γίνει αποικία των ΗΠΑ.
Το Κίεβο λαμβάνει εντολές από την Ουάσινγκτον και οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις καθοδηγούνται απευθείας από το Πεντάγωνο» αναφέρει σε ανάρτηση του στο Telegram ο Volodin.

Δεν μπορούν να πληρώσουν μισθούς, συντάξεις

Όπως λέει ο Ρώσος αξιωματούχος, «το καθεστώς του Κιέβου δεν μπορεί να τιμήσει τις κοινωνικές δεσμεύσεις του έναντι των πολιτών του ή να πληρώσει μισθούς και συντάξεις από μόνο του».
Σημειώνεται πως χθες Τρίτη 25/10 ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky υποστήριξε πως η Ουκρανία θα χρειαστεί 38 δισεκατομμύρια δολάρια για το 2023 μόνο για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις.

Χρέος πάνω από 100 δις δολάρια

«Το χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας έχει καταστραφεί, τη στιγμή που πρέπει να πληρώσει ένα χρέος πάνω από 100 δισεκατομμύρια δολάρια
Οι τόκοι για τα δάνεια που έχει λάβει αυξάνονται σε καθημερινή βάση» υποστηρίζει ο Volodin.

Παρέμβαση Scholz

Σημειώνεται πως κατά την χθεσινή διάσκεψη που έγινε στο Βερολίνο για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας, ο καγκελάριος της Γερμανίας, Olaf Scholz υποστήριξε πως η Ευρώπη και η Δύση θα πρέπει να στηρίζουν για δεκαετίες την Ουκρανία προκειμένου αυτή να καταφέρει να ορθοποδήσει.
Μάλιστα ο Γερμανός καγκελάριος υπογράμμισε πως πρέπει να τεθεί άμεσα – ακόμα και πριν από τη λήξη του πολέμου - σε εφαρμογή «ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ» για την Ουκρανία ενώ η επικεφαλής της Κομισιόν, Ursula von der Leyen επισήμανε πως για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας δεν φτάνουν μια χώρα ή μια ένωση όπως η ΕΕ, αλλά πολλοί, ισχυροί σύμμαχοι και ιδρύματα, όπως η Παγκόσμια Τράπεζα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης