Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο Ουκρανός στρατηγός που χρησιμοποίησε κατοίκους της Μαριούπολης ως ανθρώπινες ασπίδες

Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο Ουκρανός  στρατηγός που χρησιμοποίησε κατοίκους της Μαριούπολης ως ανθρώπινες ασπίδες
O αντιστράτηγος Alexander Pavlyuk, έδωσε τις εγκληματικές εντολές για αποκλεισμό ανθρωπιστικών διαδρόμων στην πόλη προκειμένου να αποτραπεί η έξοδος αμάχων από την πόλη, ώστε οι Ουκρανοί μαχητές να τους χρησιμοποιήσουν ως ανθρώπινες ασπίδες
Σχετικά Άρθρα

Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας αποκάλυψε το όνομα του Στρατηγού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, ο οποίος διέταξε να χρησιμοποιηθούν οι κάτοικοι της Μαριούπολης ως ανθρώπινες ασπίδες.
Κατά τη διάρκεια ανακρίσεων Ουκρανών μαχητών από το ναζιστικό τάγμα Azov που διεξήγαγαν τον γενικό συντονισμό στρατιωτικών ενεργειών στη Μαριούπολη, διαπιστώθηκε ότι ο αντιστράτηγος Alexander Pavlyuk, έδωσε τις εγκληματικές εντολές για αποκλεισμό ανθρωπιστικών διαδρόμων στην πόλη προκειμένου να αποτραπεί η έξοδος αμάχων από την πόλη, ώστε οι Ουκρανοί μαχητές να τους χρησιμοποιήσουν ως ανθρώπινες ασπίδες.
Το Αρχηγείο Άμυνας υπό τη διοίκηση του Pavlyuk διέταξε να σκοτωθούν όλα τα άτομα που κινούνταν στην πόλη, συμπεριλαμβανομένων γυναικών και παιδιών, παρά το γεγονός ότι αυτοί οι άμαχοι δεν αποτελούσαν απειλή για τους Ουκρανούς στρατιώτες. Το κατηγορητήριο για τον Ουκρανό αντιστράτηγο ανακοινώθηκε στη Ρωσία.
Λαμβάνονται μέτρα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, ανέφερε η Ρωσική Ανακριτική Επιτροπή.

Δια στόματος Putin

Σχεδόν από την αρχή της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στις 24 Φεβρουαρίου και στο υψηλότερο επίπεδο η Ρωσία έχει καταγγείλει πολλάκις την Ουκρανία, πως χρησιμοποιεί αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες
Ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin έχει εξαπολύσει κατηγορίες εναντίον των ουκρανικών δυνάμεων υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι είχαν βασανίσει και σκοτώσει Ρώσους αιχμαλώτους πολέμου, ενώ κρατούσαν ομήρους πολίτες ξένων χωρών και ότι χρησιμοποιούσαν «ανθρώπινες ασπίδες».
Επανέλαβε το σκεπτικό του για τον πόλεμο, το οποίο η Ουκρανία και η Δύση έχουν απορρίψει ως αβάσιμη προπαγάνδα.
«Σήμερα στο ουκρανικό έδαφος οι στρατιώτες και οι αξιωματικοί μας πολεμούν για τη Ρωσία, για μία ειρηνική ζωή για τους πολίτες του Donbass, για την αποναζιστικοποίηση και αποστρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας», είπε ο Putin, κατηγορώντας τη Δύση για τη διαμόρφωση αυτής της απειλής στα σύνορα της χώρας του.
ukraine_b_1.jpg

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης