Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ρωσία για τον βομβαρδισμό του φράγματος Nova Kakhovka: Το τρομοκρατικό καθεστώς Zelensky παίζει με τις ζωές αμάχων

Η Ρωσία για τον βομβαρδισμό του φράγματος Nova Kakhovka: Το τρομοκρατικό καθεστώς Zelensky παίζει με τις ζωές αμάχων
Το Κίεβο παίζει  με τις ζωές αμάχων, καταφεύγοντας και πάλι στον πυρηνικό εκβιασμό, αναφέρει η Μόσχα
Σχετικά Άρθρα

Το Κίεβο παίζει με τις ζωές των αμάχων και επιδίδεται σε πυρηνικούς εκβιασμούς βομβαρδίζοντας τον υδροηλεκτρικό σταθμό Kakhovka, δήλωσε την Κυριακή (6/11/2022) ένας Ρώσος βουλευτής.
«Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις βομβάρδισαν τον HPP Kakhovka με τα αμερικανικά συστήματα HIMARS.
Το Κίεβο παίζει  με τις ζωές αμάχων, καταφεύγοντας και πάλι στον πυρηνικό εκβιασμό. Από την καταστροφή αρκετών υδροηλεκτρικών σταθμών, ο ουκρανικός στρατός επιδιώκει να προκαλέσει πυρηνικό ατύχημα στην Zaporizhzhia», έγραψε στο Telegram ο Leonid Slutsky, πρόεδρος της διεθνούς επιτροπής της Ρωσικής Κρατικής Δούμας (κάτω κοινοβούλιο).
Σημείωσε ότι αυτή τη φορά δεν προκλήθηκαν κρίσιμες ζημιές στις εγκαταστάσεις του σταθμού ηλεκτροπαραγωγής, αλλά «το τρομοκρατικό καθεστώς του Κιέβου θα συνεχίσει τις προσπάθειές του να οργανώσει μια ανθρωπιστική καταστροφή».
«Σε περίπτωση που καταστραφούν οι πύλες του εργοστασίου, το ρεύμα του νερού θα φύγει από τον Δνείπερο για να πλημμυρίσει και τους δύο οικισμούς και, θεωρητικά, τον πυρηνικό σταθμό», τόνισε.

Συνενοχή

Ο Slutsky, υπενθύμισε ότι η Ρωσία νωρίτερα είχε αποστείλει μια επιστολή στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών ζητώντας να αποτραπούν προκλήσεις και επιθέσεις στον υδροηλεκτρικό σταθμό Kakhovka.
«Περιμένουμε την αντίδραση της παγκόσμιας κοινότητας.
Η τακτική της ολοκληρωτικής σιωπής των εγκλημάτων του καθεστώτος Zelensky οδηγεί στην εμφάνιση τεράστιων απειλών και πιθανής πυρηνικής μόλυνσης.
Είναι επίσης ένα είδος συνενοχής» πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης