Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποκάλυψη - σοκ: Έγγραφα της Pfizer αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια κατά του COVID καταστρέφουν το ανοσοποιητικό σύστημα

Αποκάλυψη - σοκ: Έγγραφα της Pfizer αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια κατά του COVID καταστρέφουν το ανοσοποιητικό σύστημα
Το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19 προκαλεί στην πραγματικότητα μια νέα μορφή «συνδρόμου επίκτητης ανοσοανεπάρκειας»
Σχετικά Άρθρα

Εξαιρετικά ανησυχητικά ευρήματα προκύπτουν από τα δεδομένα κλινικών δοκιμών Φάσης Ι-ΙΙ-ΙΙΙ της Pfizer για τα εμβόλια κατά της covid 19.
Το ποσοστό θνησιμότητας από σήψη στην ομάδα των 21.926 διπλοεμβολιασμένων ομάδων της κλινικής δοκιμής Φάσης ΙΙΙ της Pfizer ήταν είκοσι μία φορές υψηλότερο από το κανονικό και το ποσοστό θανάτου από Καρδιαγγειακά ήταν δύο φορές υψηλότερο από το κανονικό.
Αυτό υποδηλώνει έντονα ότι το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19 προκαλεί στην πραγματικότητα μια νέα μορφή «συνδρόμου επίκτητης ανοσοανεπάρκειας», όπως έχει προταθεί από ένα πλήθος δεδομένων που διατίθενται από την Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου , επειδή η σήψη προκαλείται από αποτυχία του ανοσοποιητικού Σύστημα.

image-199.webp

Ακολουθεί ο πίνακας των θανάτων από τη δοκιμή της Pfizer - Από την πρώτη δόση 1 (Ιούλιος 2020) έως τον Ιανουάριο 2021.

 

Ανατρέχοντας στους διπλά εμβολιασμένους, στα καρδιαγγειακά και ποσοστά σήψης και βλέπουμε (52,9% και 23,5% ποσοστά θνησιμότητας) σε σύγκριση με τον γενικό πληθυσμό (και τους μη εμβολιασμένους) που υποφέρουν μόνο κατλα (26,3% και 1,1% ή 25,3% και 0%). 
Και αποκαλύπτεται η τοξικότητα του εμβολιασμού της Pfizer. Εξασθενεί το ανοσοποιητικό σύστημα σε σημείο που οι άνθρωποι υποκύπτουν σε μικροβιακές λοιμώξεις και πεθαίνουν κατά 21 φορές παραπάνω από το φυσιολογικό ποσοστό τους πρώτους 6 μήνες μετά τον εμβολιασμό.Μπορεί κανείς να υποστηρίξει ότι οι αριθμοί των θανάτων εδώ δεν είναι αρκετά μεγάλοι για να εξαχθούν έγκυρα στατιστικά συμπεράσματα. Ωστόσο, σε αντίθεση με αυτό, οι μη εμβολιασμένοι είναι σαφώς αντιπροσωπευτικοί και οι αριθμοί των συμμετεχόντων και στις δύο ομάδες είναι αρκετά μεγάλοι για να εξαχθούν έγκυρα στατιστικά συμπεράσματα.

Όπως και να το δεις αυτό, οι αριθμοί υποδηλώνουν δύο μεγάλες ανησυχίες που αυτές τις μέρες έχουν πολλά άλλα στατιστικά, μέσα μαζικής ενημέρωσης, κλινικές ενδείξεις να υποστηρίξουν.
Αυτά τα ευρήματα απαιτούν απολύτως περαιτέρω έρευνα ειδικά για την εν λόγω υποβάθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος και την καρδιαγγειακή φλεγμονή. Όμως, η Pfizer υποτίμησε την ομάδα εικονικού φαρμάκου και τους επέτρεψε να εμβολιαστούν στο τέλος της δοκιμαστικής περιόδου των 6 μηνώνΕπομένως, είναι δύσκολο να δούμε πώς μπορούμε να λάβουμε περισσότερα δεδομένα από την Pfizer.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης