Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μπρος στα κάλλη... Οι Lancome, Yves Saint Laurent και Giorgio Armani θα συνεχίσουν κανονικά τις παραδόσεις στη Ρωσία

Μπρος στα κάλλη... Οι Lancome, Yves Saint Laurent και Giorgio Armani θα συνεχίσουν κανονικά τις παραδόσεις στη Ρωσία
Κανονικά οι παραδόσεις

Οι μάρκες αρωμάτων και καλλυντικών Lancome, Redken, Yves Saint Laurent, Giorgio Armani και Kerastase εξαιρούνται από τη λίστα για παράλληλες εισαγωγές, καθώς οι εταιρείες αποφάσισαν να επαναλάβουν τις παραδόσεις προϊόντων στη Ρωσία. Αυτό αναφέρθηκε στο TASS στην υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Βιομηχανίας και Εμπορίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
"Ναι, αυτές οι μάρκες περιλαμβάνονται στις εξαιρέσεις και, κατά συνέπεια, δεν επιτρέπονται παράλληλες εισαγωγές. Αυτό κατέστη δυνατό χάρη στην απόφαση των εταιρειών να επαναλάβουν τις παραδόσεις των προϊόντων τους στη Ρωσία", ανέφερε το υπουργείο.
Ταυτόχρονα, οι εξαιρέσεις τίθενται σε ισχύ σε τρεις μήνες, οι οποίες θα επιτρέψουν σε όσους αγόρασαν τα προϊόντα να τα εισάγουν στη Ρωσία εντός τριών μηνών από την ημερομηνία δημοσίευσης της παραγγελίας, τόνισε το Υπουργείο Βιομηχανίας και Εμπορίου.
Στις αρχές Μαΐου, το υπουργείο δημοσίευσε μια λίστα με περισσότερες από 50 κατηγορίες αγαθών που θα ήταν διαθέσιμες για παράλληλες εισαγωγές.
Περιλάμβανε μια ποικιλία αντικειμένων: από φυτά μέχρι φάρμακα, από σαπούνι μέχρι όπλα. Ο μηχανισμός παράλληλων εισαγωγών επεκτάθηκε έως το 2023.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης