Διεθνή

Χαμός με τις θεωρίες συνωμοσίας για το... μυστικό ρόφημα του Djokovic - Ξέσπασε η σύζυγός του

Χαμός με τις θεωρίες συνωμοσίας για το... μυστικό ρόφημα του Djokovic - Ξέσπασε η σύζυγός του
Όπως θα παρατηρήσετε στο βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο δημοσιογράφος Damian Reilly, οι άντρες από το επιτελείο του Djokovic προσέχουν να μην φαίνεται η "δημιουργία” του ροφήματος

Αντιδράσεις, ποικίλα σχόλια, αλλά και θεωρίες συνωμοσίας έχουν δημιουργήσει τα βίντεο που έχουν "ανέβει” στo Twitter και απεικονίζουν τον Djokovic να πίνει από σέικερ ένα ρόφημα που του έχει ετοιμάσει το επιτελείο του.
Tο συγκεκριμένο ρόφημα φτιάχνεται μυστικά...
Όπως θα παρατηρήσετε στο βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο δημοσιογράφος Damian Reilly, οι άντρες από το επιτελείο του Djokovic προσέχουν να μην φαίνεται η "δημιουργία” του ροφήματος.
Γίνεται η παρασκευή του μυστικά, κάτω στο δάπεδο, ενώ οι υπόλοιποι προτρέπουν έναν άλλον άντρα από την "ομάδα” τους να γυρίσει με πλάτη, ώστε να κρύψει εντελώς την ορατότητα από την πλευρά που θεατής τραβούσε με το κινητό του την όλη διαδικασία.
Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στον αγώνα του Djokovic με τον Στέφανο Τσιτσιπά για τα ημιτελικά του Paris Masters.
"Μπορεί κάποιος που γνωρίζει τένις, να μου εξηγήσει τι συμβαίνει εδώ και γιατί γίνεται με αυτόν τον τρόπο; Μου φαίνεται εκπληκτικά ύποπτο” έγραψε στο Twitter ο δημοσιογράφος που ανήρτησε το σχετικό βίντεο.
Όταν ολοκληρώθηκε η παρασκευή του "μυστικού σκευάσματος”, ο άντρας που το έφτιαξε το έδωσε σε ένα κοριτσάκι στο court που βοηθάνε τους τενίστες και εκείνο έτρεξε στον Σέρβο σταρ. Του έδειξε ποιος του το έδωσε και εκείνος το πήρε.
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό και όσο ο Djokovic δεν δίνει σαφείς απαντήσεις τόσο θα πληθαίνουν οι θεωρίες συνωμοσίας. Στο πρόσφατο παρελθόν που είχε ερωτηθεί σχετικά το είχε χαρακτηρίσει: "Μαγικό φίλτρο”.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης