Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γέφυρα Κριμαίας: Αποκατάσταση των ζημιών μετά την τρομοκρατική επίθεση (8/10)

Γέφυρα Κριμαίας: Αποκατάσταση των ζημιών μετά την τρομοκρατική επίθεση (8/10)
Με ταχείς ρυθμούς η αποκατάσταση των ζημιών, μετά την τρομοκρατική επίθεση

Και τα τέσσερα ρήγματα του οδικού τμήματος της οδικής και σιδηροδρομικής γέφυρας της Κριμαίας, που υπέστησαν ζημιές όταν ένα φορτηγό εξερράγη στη γέφυρα στις 8 Οκτωβρίου, έχουν αποκατασταθεί, έγραψε ο αντιπρόεδρος της Ρωσίας Marat Khusnullin στο κανάλι του Telegram στο Σάββατο (19/11/2022).
«Τέσσερα ανοίγματα έχουν αντικατασταθεί στη δεξιά πλευρά του τμήματος του δρόμου.
Το πρώτο και το δεύτερο άνοιγμα βρίσκονται ήδη στη θέση σχεδιασμού και οι εργασίες για την κατασκευή αρμών διαστολής σε αυτά βρίσκεται σε εξέλιξη», έγραψε.
Το τρίτο και το τέταρτο άνοιγμα θα κατέβουν σύντομα στις θέσεις σχεδιασμού και θα ξεκινήσει η επόμενη φάση των εργασιών.

Η αποκατάσταση ζημιών

Η αντικατάσταση των ανοιγμάτων που υπέστησαν ζημιές από την τρομοκρατική επίθεση στο οδικό τμήμα της γέφυρας της Κριμαίας ξεκίνησε στις αρχές Νοεμβρίου και πρόκειται να τοποθετηθούν συνολικά τέσσερα ανοίγματα.
Στις 8 Οκτωβρίου 2022, ένα φορτηγό ανατινάχθηκε στη γέφυρα της Κριμαίας, χτύπησε δύο τμήματα του οδικού τμήματος του προς τα ανατολικά και στη συνέχεια πυρπόλησε ένα τρένο με δεξαμενές καυσίμων σε ένα ξεχωριστό, παρακείμενο σιδηροδρομικό τμήμα της γέφυρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης