Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Μακελειό με πυροβολισμούς στην αλυσίδα Walmart στην Βιρτζίνια – Στους επτά οι νεκροί, μαζί με τον δράστη

ΗΠΑ: Μακελειό με πυροβολισμούς στην αλυσίδα Walmart στην Βιρτζίνια – Στους επτά οι νεκροί, μαζί με τον δράστη
Και ο δράστης ανάμεσα στους νεκρούς

(upd) Στους ανέρχεται ο αριθμός των θυμάτων από τους πυροβολισμούς μέσα σε σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Walmart στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ.
Μεταξύ των νεκρών είναι και 
δράστης, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της πόλης Chesapeake.
Ωστόσο,
αδιευκρίνιστος παραμένει ο αριθμός των τραυματιών.
virg1.JPG
Πάντως, εκτιμάται  ότι ο άνδρας που άνοιξε πυρ ήταν ο διευθυντής του καταστήματος, ο οποίος αφού πυροβόλησε πολλούς υπαλλήλους, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.
Το περιστατικό συνέβη αργά το βράδυ της Τρίτης 22/12, 45 λεπτά προν τον κλείσιμο, με το εκπρόσωπο της αστυνομίας στην πόλη Chesapeake, Leo Kosinski, να δηλώνει ότι εντόπισαν μέσα στο κατάστημα νεκρούς και τραυματίες.
Σημειώνεται ότι αρχικά ο ίδιος είχε αναφέρει  ότι οι νεκροί δεν ξεπερνούν τους δέκα, αλλά και ότι δεν δέχτηκαν πυρά οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο.
Στο μεταξύ, η Walmart σε ανακοίνωσή της, σημειώνει πως είναι «σοκαρισμένη» από το συμβάν και συνεργάζεται με την αστυνομία.
Σε ότι, αφορά τους τραυματίες, εκπρόσωπος του Γενικού Νοσοκομείου Sentara Norfolk μιλώντας στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό WAVY, μίλησε για πέντε τραυματίες που νοσηλεύονται.
Η γερουσιαστής της πολιτείας της Βιρτζίνια Λουίζ Λούκας δήλωσε πως «σπαράζει η καρδιά μου στην ιδέα ότι πυροβολισμοί εναντίον του πλήθους σημειώθηκαν απόψε σε ένα Walmart της περιφέρειάς μου στο Τσέζαπικ».
«Δεν θα ησυχάσω μέχρι να βρούμε λύσεις για να βάλουμε τέλος σ' αυτή την ενδημική βία που συνδέεται με τα όπλα και έχει κλέψει τόσες ζωές στη χώρα μας», συνέχισε η γερουσιαστής στο Twitter.
Το επεισόδιο με τα πυρά στο σούπερ μάρκετ συνέβη 48 ώρες πριν από τους εορτασμούς της Ημέρας των Ευχαριστιών και σημειώνεται έπειτα από το φονικό σε ένα νυκτερινό κέντρο της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ το περασμένο σαββατοκύριακο στο Κολοράντο.
police_2.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης