Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γράψτε λάθος... Καταπέλτης η Zakharova κατά Baerbock (Γερμανία): Προφανώς μπέρδεψες τη Ρωσία με την... Σελήνη - Γκάφα ολκής

Γράψτε λάθος... Καταπέλτης η Zakharova κατά Baerbock (Γερμανία): Προφανώς μπέρδεψες τη Ρωσία με την... Σελήνη - Γκάφα ολκής
Η βρετανική εκπαίδευση είναι, φυσικά, το κάτι άλλο... είπε η Zakharova

Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Maria Zakharova χλεύασε ανοικτά την Υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας, λόγω λάθους της στην χιλιομετρική απόσταση μεταξύ Γερμανίας και Ρωσίας.Συγκεκριμένα, η ρωσίδα εκρπόσωπος την αποκάλεσε εμμέσως πλην σαφώς αγεωγράφητη λόγω του λάθους, που έκανε η Μπέρμποκ, καθώς είπε ότι «θα πρέπει να δούμε την απόσταση σε μερικά χρόνια», μιλώντας για την Ρωσία που «απέχει εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα από την Γερμανία» και η Zakharova της απάντησε ότι η περίμετρος του ισημερινού είναι περίπου 40 χιλιάδες χιλιόμετρα, η σελήνη απέχει 400 χιλιάδες χιλιόμετρα, οπότε «πιθανότατα αναφέρεται στη σελήνη», σχολίασε.
Είναι γνωστό ότι η Zakharova δεν αφήνει τίποτα «να πέσει κάτω» και πάντα βρίσκει τρόπο για να διορθώσει και να σχολιάσει τέτοιες καταστάσεις.

Η ανάρτηση της στο Telegram:

«Η Γερμανίδα υπουργός Εξωτερικών Anna/Lena Berbock είπε (για την Ρωσία) πως «Σήμερα είναι η στιγμή που πρέπει όλοι να αναρωτηθούμε ειλικρινά: ποιες θα είναι οι συνέπειες για την χώρα μου τα επόμενα χρόνια; Ταυτόχρονα όμως: ποιες θα είναι οι συνέπειες για μια χώρα δίπλα μου ή για μια χώρα που βρίσκεται εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά;».
Η περιφέρεια της Γης κατά μήκος του μεσημβρινού ή κατά μήκος του ισημερινού είναι περίπου 40 χιλιάδες χιλιόμετρα. Ίσως λοιπόν να εννοεί το φεγγάρι που απέχει σχεδόν 400 χιλιάδες χιλιόμετρα από την γη.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η Anna/Lena Burbock σπούδασε επίσης στην Αγγλία – το 2005 πήρε μεταπτυχιακό στο δημόσιο διεθνές δίκαιο από το London School of Economics και ολοκλήρωσε πρακτική στο Βρετανικό Ινστιτούτο Διεθνούς και Συγκριτικού Δικαίου. Η βρετανική εκπαίδευση είναι, φυσικά, το κάτι άλλο».

www.bankingnews.gr 

 
 
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης