Τελευταία Νέα
Διεθνή

Musk: Σε υψηλό όλων των εποχών οι εγγραφές νέων χρηστών στο τwitter, παρά τον «πόλεμο» των διαφημιστών

Musk: Σε υψηλό όλων των εποχών οι εγγραφές νέων χρηστών στο τwitter, παρά τον «πόλεμο» των διαφημιστών
Ta σχέδια του νέου ιδιοκτήτη της πλατφόρμας για το «Twitter 2.0 The Everything App» - Προβλέπει ότι θα υιοθετηθεί η πρακτική της συνδρομής και ότι οι χρήστες θα ξεπεράσουν το 1 δισ. στους επόμενους 12 - 18 μήνες
Σχετικά Άρθρα

Την ώρα που χρήστες και διαφημιστές εγκαταλείπουν το Twitter για άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την απόκτησή του από τον Elon Musk, ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό αναφέρει ότι οι εγγραφές νέων χρηστών έχουν ανέλθει σε «υψηλό όλων των εποχών»
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι εγγραφές ήταν κατά μέσο όρο περισσότερες από δύο εκατομμύρια την ημέρα τις τελευταίες επτά ημέρες έως τις 15 Νοεμβρίου, αυξημένες κατά 66% σε σύγκριση με την αντίστοιχη εβδομάδα του 2021, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022.
Τα στοιχεία
Σε υψηλό ρεκόρ έχουν φθάσει και τα ενεργά λεπτά, με μέσο όρο σχεδόν 8 δισεκατομμύρια ενεργά λεπτά την ημέρα τις τελευταίες επτά ημέρες έως τις 15 Νοεμβρίου, μια αύξηση 30% σε σύγκριση με την ίδια εβδομάδα πέρυσι.
Αντιθέτως οι ψεύτικοι λογαριασμοί με ρητορική μίσους μειώθηκαν την εβδομάδα έως τις 13 Οκτωβρίου σε σύγκριση με τον περασμένο Οκτώβριο.
Ωστόσο, οι ψεύτικοι λογαριασμοί στο Twitter αυξήθηκαν νωρίτερα το Νοέμβριο, πριν και μετά την κυκλοφορία του Twitter Blue.

H.. εφαρμογή για τα πάντα

Ο Musk, ο οποίος είναι επικεφαλής στην διαστημική εταιρεία SpaceX, την startup για τσιπ στον εγκέφαλο Neuralink και στην εταιρεία κατασκευής σηράγγων Boring Company, έχει δηλώσει ότι η εξαγορά του Twitter θα επιταχύνει τη φιλοδοξία του να δημιουργήσει μια «εφαρμογή για τα πάντα» με την ονομασία X.
Το «Twitter 2.0 The Everything App» του Musk θα προσφέρει υπηρεσίες όπως κρυπτογραφημένα άμεσα μηνύματα (DM), tweets μεγάλης μορφής και πληρωμές.
Σε άλλο tweet  την Κυριακή 27/11, ο όί διος έγραψε ότι βλέπει μια «διαδρομή για το Twitter που θα ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο μηνιαίους χρήστες σε 12 έως 18 μήνες».
Διαφημιζόμενες επιχειρήσεις στο Twitter, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων εταιρειών όπως οι General Motors, Mondelez International και Volkswagen έχουν αποσύρει τις διαφημίσεις τους από το μέσο, καθώς βρίσκονται σε προστριβές με τον καινούργιο ιδιοκτήτη.

H αποχωρηση των διαφημιστών

Σύμφωνα με τον Musk, το Twitter έχει υποστεί «μαζική πτώση εσόδων» από την αποχώρηση των διαφημιστών και κατηγορεί έναν συνασπισμό ομάδων πολιτικών δικαιωμάτων η οποία πιέζει τους μεγάλους διαφημιστές και διαφημιζόμενους της πλατφόρμας να αναλάβουν δράση εάν δεν υπάρχει προστασία στην εποπτεία του περιεχομένου.
Ακτιβιστές προτρέπουν διαφημιζόμενους και διαφημιστές να προβούν σε δηλώσεις για την απόσυρση των διαφημίσεών τους από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης μετά το άνοιγμα του λογαριασμού του πρώην Αμερικανού προέδρου Donald Trump.
Εκατοντάδες υπάλληλοι του Twitter θεωρείται ότι έχουν υποβάλει την παραίτησή τους, μετά το τελεσίγραφο του Musk οι εργαζόμενοι να δεσμευθούν για εργασία «πολλές ώρες σε υψηλή ένταση» ή να αποχωρήσουν.
Η εταιρεία νωρίτερα τον Νοέμβριο απέλυσε το μισό της προσωπικό, με τις ομάδες υπεύθυνες για τις επικοινωνίες, την επιμέλεια περιεχομένου, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ηθική της μηχανικής μάθησης να καταργούνται, όπως και ορισμένες ομάδες μηχανικών και για το προϊόν.

 



www.bankingnews.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης