Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συνεργάτης του εργαστηρίου Wuhan επιβεβαιώνει ότι ο Covid είναι τεχνητός, ανθρωπογενής ιός - Διέφυγε με ευθύνη των ΗΠΑ

Συνεργάτης του εργαστηρίου Wuhan επιβεβαιώνει ότι ο Covid είναι τεχνητός, ανθρωπογενής ιός - Διέφυγε με ευθύνη των ΗΠΑ
Το έργο Gain-of-function (GOF) πιστεύεται ευρέως ότι δημιούργησε τον SARS-CoV-2, και ήταν το κλειδί για τη δημιουργία της επιθετικής και μεταδοτικής νόσου.
Σχετικά Άρθρα
(upd 2) Επιστήμονας που συνεργαζόταν με το αμφιλεγόμενο ερευνητικό εργαστήριο στην Κίνα ισχυρίστηκε ότι ο COVID ήταν ένας τεχνητός ιός που διέρρευσε από την εγκατάσταση, σύμφωνα με νέα έκθεση.
Ο Andrew Huff, επιδημιολόγος ο οποίος εργαζόταν για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που μελετά ιούς με έδρα τη Νέα Υόρκη, είπε ότι ο COVID διέρρευσε από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan στην Κίνα πριν από δύο και πλέον χρόνια και κατηγόρησε τις αρχές για τη «μεγαλύτερη αποτυχία των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ από την 11η Σεπτεμβρίου», σύμφωνα με την βρετανική The Sun.
Στο βιβλίο του με τίτλο, «Η αλήθεια για τη Wuhan», εξηγεί ότι η πανδημία ήταν το αποτέλεσμα της χρηματοδότησης των ερευνών κορωνοϊών ως βιολογικά όπλα στην Κίνα, από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Τ
Είπε ότι τα επικερδή πειράματα στην Κίνα πραγματοποιούνταιν με... χαλαρή ασφάλεια, η οποία οδήγησε στη διαρροή από το εργαστήριο της Wuhan.
«Τα ξένα εργαστήρια δεν είχαν τα κατάλληλα μέτρα ελέγχου για τη διασφάλιση της σωστής βιοασφάλειας και διαχείρισης κινδύνου, με αποτέλεσμα τελικά τη διαρροή από το εργαστήριο στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan», γράφει στο βιβλίο του, αποσπάσματα του οποίου δημοσιεύει η εφημερίδα.
Ο Huff πιστεύει ότι η επιχορήγηση παρέχεται από τον Anthony Fauci μέσω των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας (NIH) στην EcoHealth Alliance, η οποία συνδέθηκε με τη «δημιουργία του SARS-CoV-2».
Ισχυρίζεται ότι το NIH «[χρηματοδοτούσε] την έρευνα στα πλαίσια του έργου Gain-of-function (GOF) και η κοινότητα των πληροφοριών των ΗΠΑ γνώριζε και φαινόταν ότι είχε εμπλακεί» σε αυτό το έργο που πιστεύεται ευρέως ότι δημιούργησε τον SARS-CoV-2.
Για τον Huff  ήταν το κλειδί για τη δημιουργία της επιθετικής και μεταδοτικής νόσου, ως βιολογικό όπλο.


EcoHealth Alliance

Ο Huff είναι πρώην αντιπρόεδρος της EcoHealth Alliance, μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης με έδρα τη Νέα Υόρκη που μελετά μολυσματικές ασθένειες.
Η ομάδα μελετούσε διαφορετικούς κορωνοϊούς σε νυχτερίδες για περισσότερο από μια δεκαετία με χρηματοδότηση από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας και είχε σφυρηλατήσει στενούς δεσμούς με το εργαστήριο της Wuhan.
Ο Huff, ο οποίος εργάστηκε στην EcoHealth Alliance από το 2014 έως το 2016, είπε ότι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός βοήθησε το εργαστήριο της Wuhan να συγκεντρώσει τις «καλύτερες υπάρχουσες μεθόδους για να κατασκευάσει κορωνοϊούς νυχτερίδων για να επιτεθεί σε άλλα είδη» για πολλά χρόνια.
«Η Κίνα γνώριζε από την πρώτη μέρα ότι επρόκειτο για έναν παράγοντα γενετικής μηχανικής», έγραψε ο Huff.
«Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ευθύνεται για τη μεταφορά της επικίνδυνης βιοτεχνολογίας στους Κινέζους.
«Ήμουν τρομοκρατημένος με αυτό που είδα», είπε ο βετεράνος του στρατού από το Μίσιγκαν στη Sun.
«Τους παραδώσαμε απλώς τεχνολογία βιοόπλων».

Τα στοιχεία και η άρνηση


Τα τελευταία δύο χρόνια, ολοένα και περισσότερα στοιχεία έδειξαν ότι ο ιός διέρρευσε από το εργαστήριο.
Το εργαστήριο βρέθηκε στο επίκεντρο έντονων συζητήσεων σχετικά με την προέλευση του COVID, με αξιωματούχους της κυβέρνησης της Κίνας και το προσωπικό του εργαστηρίου να αρνούνται ότι ο ιός διέρρευσε από την εγκατάσταση.
Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι ο ιός θα μπορούσε να έχει διαφύγει μέσω ενός μολυσμένου επιστήμονα ή της ακατάλληλης απόρριψης των απορριμμάτων από τις εγκαταστάσεις με αποτέλεσμα να μολύνουν την πανίδα (νυχτερίδες) της περιοχής.
Ο Tendros Adhanom Gebreyesus, επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, είπε σε έναν Ευρωπαίο πολιτικό ότι φοβόταν ότι ο ιός δραπέτευσε από το εργαστήριο σε «ένα καταστροφικό ατύχημα» το 2019, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail νωρίτερα φέτος.
Το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan, μια κρατική και χρηματοδοτούμενη ερευνητική μονάδα που φιλοξενεί την πιο επικίνδυνη έρευνα για τον κορωνοϊό της Κίνας, έχει δεχτεί τεράστια πίεση από το κυβερνών Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας να επιτύχει επιστημονικές ανακαλύψεις για να βελτιώσει την παγκόσμια θέση της Κίνας παρά την έλλειψη πόρων, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, που δημοσιεύτηκε από την ProPublica/Vanity Fair.
0000_3.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης