Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισπανία: Σύγκρουση τρένων στην Καταλονία – Πάνω από 150 οι τραυματίες

Ισπανία: Σύγκρουση τρένων στην Καταλονία – Πάνω από 150 οι τραυματίες
Οι περισσότεροι είναι ελαφρά τραυματισμένοι, ενώ τρεις εξ αυτών χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ

Περισσότεροι από 150 άνθρωποι τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση 2 τρένων στον σταθμό Montcada i Reixac, στην περιοχή της Καταλονίας, στην Ισπανία.
Οι περισσότεροι είναι ελαφρά τραυματισμένοι, ενώ τρεις εξ αυτών χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.
Η σύγκρουση προκλήθηκε για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους.
Σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης το 1ο τρένο, που ταξίδευε προς Βαρκελώνη χτύπησε στο πίσω μέρος άλλο τρένο που βρισκόταν στον σταθμό, επίσης, με προορισμό την πρωτεύουσα της Καταλονίας.
Επιβάτης και αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε: «Περιμέναμε το τρένο και ακούσαμε ένα τρακάρισμα, το ακίνητο τρένο κινήθηκε δύο μέτρα και σταμάτησε. Πολλοί άνθρωποι έπεσαν από την πρόσκρουση επειδή το τρένο ήταν πολύ γεμάτο».
Η εταιρεία Renfe, που διαχειρίζεται τους σιδηροδρομικούς ανακοίνωσε ότι, μιάμιση ώρα μετά το ατύχημα, η ροή είχε αποκατασταθεί, μέσω μιας ενιαίας διαδρομής που διατίθεται μεταξύ Montcada Bifurcació και Terrassa.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης