Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές: Μηδενική ανοχή στη διαφθορά – Να γίνει ενδελεχή έρευνα και αποκαλύψεις

Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές: Μηδενική ανοχή στη διαφθορά – Να γίνει ενδελεχή έρευνα και αποκαλύψεις
«Μηδενική ανοχή στη διαφθορά»
Η Ομάδα Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξεκαθάρισε πως δεν θα ανεχτεί τη διαφθορά, αντιδρώντας σε δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης σχετικά με την βελγική έρευνα για καταγγελίες διαφθοράς, που αποκαλύφθηκαν για πρώτη φορά από τα βελγικά μέσα ενημέρωσης Le Soir και Knack.
«Είμαστε συγκλονισμένοι από τους ισχυρισμούς για διαφθορά στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα. Ο Όμιλος S&D έχει μηδενική ανοχή στη διαφθορά. Είμαστε οι πρώτοι που υποστηρίζουμε μια ενδελεχή έρευνα και την πλήρη αποκάλυψη. Θα συνεργαστούμε πλήρως με όλες τις ανακριτικές αρχές. Σε αυτό το πνεύμα, εμείς δεν θα σχολιάσει δημόσια τις εν εξελίξει δικαστικές διαδικασίες.
Δεδομένης της σοβαρότητας των καταγγελιών, έως ότου οι αρμόδιες αρχές παράσχουν σχετικές πληροφορίες και διευκρινίσεις, ζητάμε την αναστολή των εργασιών για τυχόν φακέλους και ψηφοφορίες στην Ολομέλεια σχετικά με τα κράτη του Κόλπου, ιδιαίτερα την απελευθέρωση του καθεστώτος βίζας και τις προγραμματισμένες επισκέψεις», αναφέρει η Ομάδα Σοσιαλιστών και Δημοκρατών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης