Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η FIFA απέρριψε πανηγυρικά αίτημα του Zelensky να απευθύνει παγκόσμιο διάγγελμα πριν από τον τελικό του Μουντιάλ (18/12)

Η FIFA απέρριψε πανηγυρικά αίτημα του Zelensky να απευθύνει παγκόσμιο διάγγελμα πριν από τον τελικό του Μουντιάλ (18/12)
O Ουκρανός πρόεδρος εξεπλάγη αρνητικά από την απόφαση της FIFA
H FIFA απέρριψε πανηγυρικά αίτημα του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky  να απευθύνει διάγγελμα πριν από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ Γαλλίας – Αργεντινής την Κυριακή (18/12/2022).
«Ένα αίτημα του Ουκρανού προέδρου να απευθύνει ένα μήνυμα παγκόσμιας ειρήνης πριν από την έναρξη στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου την Κυριακή απορρίφθηκε από τη FIFA», αποκάλυψε το CNN, επικαλούμενο την ανώνυμη πηγή του.

Αρνητική έκπληξη για Zelensky

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CNN, «ο Zelensky ήθελε να εμφανιστεί μέσω video στους οπαδούς στο γήπεδο του Κατάρ και βέβαια σε δισεκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη».
Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Ουκρανός πρόεδρος εξεπλάγη αρνητικά από την απόφαση της FIFA.
Στην επίσημη ανακοίνωσή της στις 4 Νοεμβρίου, η FIFA κάλεσε όλους τους συμμετέχοντες στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 να μην εμπλέξουν το ποδόσφαιρο με την πολιτική.
Ο τελικός αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 18 Δεκεμβρίου στις 17:00 (ώρα Ελλάδας) στο Κατάρ με τη σημερινή παγκόσμια πρωταθλήτρια, Γαλλία, να αντιμετωπίζει την Αργεντινή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης