Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: Η Ρωσία αγωνίζεται στην πράξη για έναν πιο δίκαιο κόσμο, όπου όλοι οι λαοί θα είναι ίσοι

Putin: Η Ρωσία αγωνίζεται στην πράξη για έναν πιο δίκαιο κόσμο, όπου όλοι οι λαοί θα είναι ίσοι
Το σχέδιο για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη
Ο Ρώσος Πρόεδρος Vladimir Putin εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι όλες οι αλλαγές που συντελούνται τώρα στη Ρωσία και στον κόσμο οδηγούν στο καλύτερο και με τις πράξεις της η Ρωσική Ομοσπονδία θα μπορέσει να κάνει τον κόσμο πιο δίκαιο, όπου όλοι οι λαοί είναι ίσοι.
Ο Putin την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 απέστειλε μήνυμα \στους συμμετέχοντες στο πρώτο συνέδριο του ρωσικού κινήματος παιδιών και νέων.
«Πιθανότατα γνωρίζετε ότι τώρα γίνονται μεγάλες αλλαγές όχι μόνο στη Ρωσία.
Όλος ο κόσμος αλλάζει.
Πιστεύω ότι αυτές είναι αλλαγές προς το καλύτερο και ελπίζω ότι με τις πράξεις, τις πράξεις, την αποφασιστικότητά μας και, ταυτόχρονα, την ειλικρίνεια των προθέσεων, των σχεδίων, των αρχών μας, μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο πιο δίκαιο», επισήμανε.
«Έναν κόσμο όπου όλοι οι λαοί είναι πραγματικά ίσοι, όπου όλοι έχουν το δικαίωμα να γίνονται σεβαστοί, να ακολουθούν τις παραδόσεις τους, να μιλούν τη δική τους γλώσσα, να τιμούν τους προγόνους τους και όπου όλοι έχουν την ευκαιρία για τη  μέγιστη εκπλήρωση των στόχων τους, ανεξάρτητα από τις συνθήκες υπό τις οποίες μεγάλωσε ένα άτομο και από ποια οικογένεια κατάγεται», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης