Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιταλία: Συλλαλητήριο κατά του ΝΑΤΟ και των κυρώσεων στη Ρωσία από το κίνημα «Ενωμένη Ιταλία»

Ιταλία: Συλλαλητήριο κατά του ΝΑΤΟ και των κυρώσεων στη Ρωσία από το κίνημα «Ενωμένη Ιταλία»
Η συγκέντρωση οργανώθηκε από το κίνημα Ενωμένη Ιταλία, το συνεργάζεται με το κυβερνών κόμμα της Ρωσίας Ενωμένη Ρωσία
Περισσότεροι από 1.000 πολίτες συμμετείχαν σε συγκέντρωση για υποστήριξη της Ρωσίας και σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά του ΝΑΤΟ και των αντιρωσικών κυρώσεων κοντά σε βάση του ΝΑΤΟ στο Aviano, Friuli-Venezia Giulia, στη βόρεια Ιταλία την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, σύμφωνα με το πρακτορείο TASS.
Η συγκέντρωση οργανώθηκε από το πολιτικό κίνημα Ενωμένη Ιταλία, το οποίο συνεργάστηκε με το κυβερνών κόμμα της Ρωσίας Ενωμένη Ρωσία.
Ο Amadeo Avondent, ιδρυτής του κινήματος, δήλωσε στο TASS ότι το κίνημα θα μετασχηματιστεί ως πολιτικό κόμμα την 1η Ιανουαρίου.
«Μεγαλώνουμε σταδιακά, συγκεντρώνοντας τόσο δεξιούς και αριστερούς, όσο και πρώην μέλη του Κινήματος Πέντε Αστέρων. Πολιτική για εμάς σημαίνει υπέρβαση ιδεολογικών φραγμών», είπε.
Η συγκέντρωση υποστηρίχθηκε από μια σειρά συλλόγων και πολιτικών οργανώσεων από διάφορες περιοχές.
Οι διαδηλωτές ζήτησαν να σταματήσουν αμέσως οι προμήθειες όπλων στην Ουκρανία και τα κεφάλαια να χρησιμοποιηθούν για να βοηθηθούν ιταλικές οικογένειες και εταιρείες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγω οικονομικών προβλημάτων.
Μίλησαν επίσης κατά της ρωσοφοβίας και υπέρ ενός πολυπολικού κόσμου βασισμένου στις αρχές του σεβασμού της κυριαρχίας και των ιδιαιτεροτήτων κάθε έθνους.
Ο Avondent επισήμανε επίσης ότι σχεδιάζει να μεταβεί στη Ρωσία τις επόμενες ημέρες για να λάβει μέρος σε ένα συνέδριο του κόμματος της Ενωμένης Ρωσίας και να συμμετάσχει στις ανθρωπιστικές δράσεις του κόμματος

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης