Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επιστημονική έρευνα αποκαλύπτει το «μέγα ψεύδος»: Οι εμβολιασμένοι έχουν υπερδιπλάσιες πιθανότητες να μολυνθούν από Covid από τους ανεμβολίαστους

Επιστημονική έρευνα αποκαλύπτει το «μέγα ψεύδος»: Οι εμβολιασμένοι έχουν υπερδιπλάσιες πιθανότητες να μολυνθούν από Covid από τους ανεμβολίαστους
Αυτή η έρευνα δείχνει ότι τα εμβόλια Covid-19 σχετίζονται με μεγαλύτερη εξάπλωση του ιού και αποκαλύπτει το «Μέγα Ψεύδος» ότι τα εν λόγω σκευάσματα «σταματούν την εξάπλωση»
Σχετικά Άρθρα
Νέα επιστημονική έρευνα δείχνει ότι οι εμβολιασμένοι για Covid έχουν περισσότερες από διπλάσιες πιθανότητες να μολυνθούν από τον ιό σε σχέση με τους ανεμβολίαστους.
Αυτή η έρευνα δείχνει ότι τα εμβόλια Covid-19 σχετίζονται με μεγαλύτερη εξάπλωση του ιού και αποκαλύπτει το «Μέγα Ψεύδος» ότι τα εν λόγω σκευάσματα «σταματούν την εξάπλωση».
Τα επιχειρήματα των υγειονομικών αξιωματούχων ότι τα «πιστοποιητικά εμβολιασμού» θα βοηθούσαν στην προστασία των κοινοτήτων από την εξάπλωση του ιού αποδεικνύονται εντελώς δόλια.
Η συναισθηματική έκκληση  ότι τα εμβόλια Covid με κάποιο τρόπο προστατεύουν τα μέλη της οικογένειάς σας αποδεικνύεται πλέον εντελώς αβάσιμη.
Ο θρασύς ισχυρισμός ότι ο Covid-19 ήταν μια «πανδημία των μη εμβολιασμένων» αποδεικνύεται επίσης εντελώς ψευδής.
Ο εμβολιασμός είναι μια προσωπική απόφαση υγείας.
Θα πρέπει να αφεθεί σε έναν ασθενή και έναν γιατρό.

Η πανδημία των εμβολιασμένων

Το άρθρο της Αμερικανικής Ένωσης Δημόσιας Υγείας αποκάλυψε ότι ο ψευδής ισχυρισμός πως οι λήψεις εμβολίων mRNA θα σταματούσαν την εξάπλωση του Covid-19 ήταν ακόμη χειρότερος από παραπλανητικός - ήταν ακριβώς αντίθετος.
«Έξι μήνες μετά την ημερομηνία του δείκτη, η συχνότητα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 ήταν σημαντικά υψηλότερη στους λήπτες του εμβολίου (6,7%) από τους ανεμβολίαστους με μόλυνση (2,9%)», βρήκαν οι ερευνητές.

Η θνησιμότητα στους εμβολιασμένους

Προβληματικός αποδείχθηκε και ο ισχυρισμός, πως τα εμβόλια mRNA διασφαλίζουν κατά 100% τους λήπτες.
Η μελέτη αποδεικνύει, πως το ποσοστό ασφάλειας είναι κατά πολύ μικρότερο από εκείνο που διαφημιζόταν την πρώτη μέρα κυκλοφορίας των εμβολίων.
«Η θνησιμότητα από όλες τις αιτίες στους εμβολιασμένους, ωστόσο, ήταν 37% χαμηλότερη από αυτή των μολυσμένων στο παρελθόν», προσθέτουν οι ερευνητές.
«Τα ποσοστά επισκέψεων και νοσηλειών στις εντατικές για κάθε αιτία ήταν 24% και 37% χαμηλότερα στους εμβολιασμένους από ό,τι στους προηγουμένως μολυσμένους».
Η μελέτη πάντως είναι προβληματική σε τουλάχιστον μία πτυχή: Οι ερευνητές άρχισαν να μετρούν τις λοιμώξεις 30 ημέρες μετά την πρώτη λήψη mRNA, η οποία είναι μια περίοδος κατά την οποία πολλοί αναφέρουν πως είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι στη μόλυνση.
Επιπλέον, οι ερευνητές δεν υπολόγισαν μια λοίμωξη για ένα εμβολιασμένο άτομο έξι μήνες μετά τη λήψη των εμβόλων mRNA.
Έτσι, η συμπερίληψη αυτών των δεδομένων θα έκανε την απόδοση να φαίνεται πολύ χειρότερη για τις λήψεις των εμβολίων.
Εξάλλου η Washington Post έβαλε πρόσφατα άλλο ένα καρφί στο φέρετρο της «πανδημίας των ανεμβολίαστων» με την ανάλυσή της ότι η πλειονότητα των Αμερικανών που πέθαναν από τον Covid-19 ήταν σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό «πλήρως εμβολιασμένοι».
«Για πρώτη φορά, η πλειονότητα των Αμερικανών που πεθαίνουν από τον κορωνοϊό έλαβαν τουλάχιστον την κύρια σειρά του εμβολίου», παραδέχθηκε η ανάλυση της Post.
Μια άλλη πρόσφατη μελέτη, που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2022, δείχνει ότι το δισθενές εμβόλιο είχε μόνο ένα μέτριο όφελος που εξασθενεί γρήγορα.
Η προκαταρκτική μελέτη που βασίζεται σε ερευνητές της Cleveland Clinic δείχνει πόσο γρήγορα φθείρονται τα ενισχυτικά.

Η Omicron

Στη συνέχεια, οι ερευνητές προχωρούν στον ισχυρισμό ότι η παραλλαγή Omicron κατέστησε τη φυσική ανοσία χωρίς νόημα για τους προηγούμενους μολυσμένους.
«Η άφιξη της παραλλαγής Omicron τον Δεκέμβριο του 2021, έφερε μια σημαντική αλλαγή στο τοπίο της ανοσολογικής προστασίας», ισχυρίζονται οι συγγραφείς.
«Προηγουμένως μολυσμένα ή εμβολιασμένα άτομα δεν προστατεύονταν πλέον από τον Covid».
Ωστόσο, οι ερευνητές του Johns Hopkins δημοσίευσαν μια μελέτη στις αρχές του 2022 που έδειξε ότι η φυσική ανοσία παρείχε προστασία από τον Covid που διήρκεσε για 650 ημέρες χωρίς εμφανή μείωση.
new.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης