Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επικοινωνία Putin – Jinping εντός της εβδομάδας – Καμία επαφή με Biden

Επικοινωνία Putin – Jinping εντός της εβδομάδας – Καμία επαφή με Biden
Δεν είναι γνωστό ακόμα εάν ο Ρώσος πρόεδρος συνομιλήσει με ηγέτες άλλων μη φιλικών κρατών
Σχετικά Άρθρα
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Κίνας, Xi Jinping αναμένεται να έχει εντός της εβδομάδας ο Ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin, ο οποίος όμως δεν πρόκειται να ανταλλάξει ευχές με τον Αμερικάνο ομόλογο του, Joe Biden.
Σύμφωνα με τον Dmitry Peskov, εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, ο Putin δεν σχεδιάζει να ανταλλάξει ευχές με τον Biden διότι, το επίπεδο των σχέσεων Ρωσίας – ΗΠΑ δεν επιτρέπει την ανταλλαγή ευχών και συγχαρητηρίων.
«Είμαστε σε τόσο βαθιά, αμοιβαία έλλειψη φιλίας όπου πιθανότατα δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για συγχαρητήρια» είπε ο Peskov, ο οποίος ερωτηθείς για το εάν ο Ρώσος πρόεδρος θα ακολουθήσει την ίδια τακτική και με άλλους ηγέτες «μη φιλικών» κρατών, είπε ότι δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα.
Όσον αφορά την επικοινωνία με τον Κινέζο πρόεδρο, ο Peskov είπε ότι αυτή θα γίνει πριν από το τέλος της εβδομάδας, αναφέροντας πως περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν τις επόμενες ημέρες από τις δύο πλευρές.
Όπως είπε, η ημερομηνία έχει οριστεί (δεν την αποκάλυψε ωστόσο), επισημαίνοντας ότι οι δύο πρόεδροι είναι σε συνεχή επικοινωνία.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης