Τελευταία Νέα
Διεθνή

Erdogan: Ο Ronaldo έμεινε στον πάγκο της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ για πολιτικούς λόγους - «Πλήρωσε το τίμημα»

Erdogan: Ο Ronaldo έμεινε στον πάγκο της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ για πολιτικούς λόγους - «Πλήρωσε το τίμημα»
Υπενθυμίζεται πως ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης είναι γνωστός για την υποστήριξή του στην Παλαιστίνη
Σε πολιτικούς λόγους αποδίδει ο πρόεδρος της Τουρκίας τον αγωνιστικό παραγκωνισμό του Ronaldo από την εθνική Πορτογαλίας στο πρόσφατο Μουντιάλ του Κατάρ.
Οι δηλώσεις του Erdogan σε εκδήλωση προκάλεσαν πολλές απορίες. Σύμφωνα με την AS, ο πρόεδρος της Τουρκίας θεωρεί πως ο Ronaldo βρισκόταν στον πάγκο στα νοκ άουτ παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ επειδή υποστηρίζει τους Παλαιστίνιους, ενώ παράλληλα αποκάλυψε την συμφωνία του Πορτογάλου σταρ με ομάδα από την Σαουδική Αραβία.
«(Οι Πορτογάλοι) σπατάλησαν τον Ρονάλντο. Δυστυχώς, του απαγόρευσαν να αγωνιστεί για πολιτικούς λόγους. Το να στέλνεις έναν παίκτη όπως ο Ronaldo στο γήπεδο με μόλις 30 λεπτά να απομένουν στον αγώνα καταστρέφει την ψυχολογία του και του παίρνει την ενέργεια», είπε ο Erdogan στο Press TV.
«Ο Ρονάλντο είναι κάποιος που υπερασπίζεται τους Παλαιστίνιους», έσπευσε να προσθέσει.
Υπενθυμίζεται πως ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης είναι γνωστός για την υποστήριξή του στην Παλαιστίνη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης