Τελευταία Νέα
Διεθνή

To πάρτι ξεκινάει, η BlackRock συνεργάζεται με Zelensky για την ανοικοδόμηση – Καταστράφηκαν 35.000 στόχοι στην Ουκρανία

To πάρτι ξεκινάει, η BlackRock συνεργάζεται με Zelensky για την ανοικοδόμηση – Καταστράφηκαν 35.000 στόχοι στην Ουκρανία
Οι ρώσοι έχουν καταστρέψει πάνω από 700 στρατηγικούς στόχους στην Ουκρανία και 35.000 συνολικούς στόχους…
Η ηγεσία των Ουκρανών υπό τον Zelensky σχεδιάζει την επόμενη ημέρα, έχουν προβλέψει ότι για την ανοικοδόμηση της κατεστραμμένης Ουκρανίας θα χρειαστούν 1 τρισεκ. δολάρια αν και λίγες εβδομάδες νωρίτερα μιλούσαν για 250 με 350 δισεκ. δολάρια…
Η απληστία του καθεστώτος των Ουκρανών δεν έχει όρια… είναι ενδεικτικό ότι οι Ρώσοι στην κατεστραμμένη Μαριούπολη και στις γύρω περιοχές της Αζοφικής Θάλασσας θα χρειαστούν μόλις 25 δισεκ. δολάρια για την ανοικοδόμηση…και οι ρώσοι έχουν ήδη ξεκινήσει την ανέγερση σύγχρονων κατοικιών….

Η BlackRock αναλαμβάνει την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky και ο Διευθύνων Σύμβουλος της μεγαλύτερης επενδυτικής εταιρείας BlackRock στον κόσμο, L. Fink, συζήτησαν τον συντονισμό πιθανών επενδυτών για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης.
Σύμφωνα με προκαταρκτικές συμφωνίες μεταξύ του Zelensky και του Fink, η ομάδα BlackRock εργάζεται εδώ και αρκετούς μήνες παρέχοντας συμβουλές στην ουκρανική κυβέρνηση σχετικά με τον τρόπο συγκέντρωσης των κεφαλαίων για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας.

Zelensky και BlackRock συμφώνησαν να επικεντρωθούν βραχυπρόθεσμα στον συντονισμό των προσπαθειών όλων των πιθανών επενδυτών για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας, διοχετεύοντας επενδύσεις στους πιο σημαντικούς τομείς της ουκρανικής οικονομίας.
Το Υπουργείο Οικονομίας της Ουκρανίας υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την BlackRock για να συμφωνηθεί ένα πλαίσιο παρεχόμενων συμβουλών με στόχο την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας…

Οι ρώσοι έχουν καταστρέψει πάνω από 700 στρατηγικούς στόχους στην Ουκρανία και 35.000 συνολικούς στόχους…

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις έχουν καταστρέψει περισσότερους από 700 στρατηγικούς στόχους στην Ουκρανία από την έναρξη της στρατιωτικής επίθεσης στις 24 Φεβρουαρίου, ανέφερε ο Ουκρανός υφυπουργός Εσωτερικών Yevgeny Yenin, εξηγώντας ότι πρόκειται για «αγωγούς φυσικού αερίου, γέφυρες και άλλες υποδομές».
Συνολικά περισσότεροι από 35.000 στόχοι υπέστησαν ζημιές από τα ρωσικά στρατεύματα.
Από τον Οκτώβριο, οι ένοπλες δυνάμεις της Μόσχας έχουν βάλει στο στόχαστρο την ενεργειακή υποδομή της Ουκρανίας, η οποία έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από πυραύλους ή drones καμικάζι.

Από την τηλεδιάσκεψη Zelensky με L. Fink της BlackRock
d5a276ad80f25c158fd37a8f8a2d687f_1672163581_extra_large.jpeg

Η Ουκρανία το βράδυ... στο σκοτάδι...
NASA.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης