Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τεράστια εισπρακτική επιτυχία το project με τα ψηφιακά άβαταρ των ABBA

tags :
Τεράστια εισπρακτική επιτυχία το project με τα ψηφιακά άβαταρ των ABBA
Η μέση τιμή του εισιτηρίου είναι 75 λίρες Αγγλίας
Πριν από την έναρξη του "ABBA Voyage", της συναυλίας στο Λονδίνο που θα πραγματοποιηθεί από τρισδιάστατα ψηφιακά άβαταρ του εμβληματικού σουηδικού συγκροτήματος, το μέλος Björn Ulvaeus δήλωσε ότι ελπίζουν ότι το κοινό θα "αισθανθεί ότι έχει περάσει κάτι που δεν έχει ξαναδεί".
Μετά το ντεμπούτο του στις 27 Μαΐου, μεγάλο μέρος των αντιδράσεων από εγχώριους και διεθνείς κριτικούς, θαυμαστές και επαγγελματίες του κλάδου ήταν ενθουσιώδεις.
"Εκτός από την εμπλεκόμενη ομάδα, κανείς δεν ήξερε πραγματικά πώς θα ενσωμάτωναν μια παράσταση βασισμένη σε άβαταρ", δήλωσε στο CNBC η Sarah Cox, διευθύντρια της εταιρείας τεχνικών συμβούλων ζωντανών εκδηλώσεων Neutral Human.
"Αυτό με ξετρέλανε ως κάποιον που εργάζεται σε γραφικά πραγματικού χρόνου.
Κοιτάζεις γύρω σου και οι άνθρωποι πραγματικά πιστεύουν στην ιδέα ότι οι ABBA είναι εκεί".
Η ζήτηση ήταν μεγάλη - η διάρκεια του project παρατάθηκε έως τον Νοέμβριο του 2023 και θα μπορούσε κάλλιστα να φτάσει και πέρα από αυτό.
Και η ομάδα επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να γυρίσει το σόου σε όλο τον κόσμο.
Το project ετοιμαζόταν για πέντε χρόνια και είχε προϋπολογισμό 141 εκατομμυρίων λιρών (174,9 εκατομμυρίων δολαρίων) που χρηματοδοτήθηκε από παγκόσμιους επενδυτές.
Πρέπει να περάσουν περίπου 3 εκατομμύρια άνθρωποι από τις πόρτες της για να βγάλει τα έξοδά της και η μέση τιμή του εισιτηρίου είναι 75 λίρες Αγγλίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης