Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αστειεύονται; Το Handball World Cup απαιτεί από όλους τους παίκτες να κάνουν τριπλό εμβολιασμό, τέστ κάθε μέρα, καραντίνα

Αστειεύονται; Το Handball World Cup απαιτεί από όλους τους παίκτες να κάνουν τριπλό εμβολιασμό, τέστ κάθε μέρα, καραντίνα
Τώρα που ο COVID-19 έχει γίνει πραγματικά ενδημικός με ποσοστό θνησιμότητας ακόμη χαμηλότερο από τη γρίπη, φαίνεται ότι κάποιοι άνθρωποι απλά δεν μπορούν να αποδεχθούν αυτό το απλό γεγονός

Αστειεύεται η Διεθνής Ομοσπονδία Χάντμπολ, ρωτά ο Ισλανδός τερματοφύλακας Björgvin Páll Gústavsson σε ένα tweet σχετικά με τους κανόνες καραντίνας της Ομοσπονδίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023. 
Προσπαθείτε να καταστρέψετε το άθλημά μας;

Σύμφωνα με τους κανόνες, όλοι οι παίκτες πρέπει να εμβολιάζονται και με τις ενισχυτικές δόσεις, να ελέγχονται καθημερινά για λοιμώξεις από τον COVID-19 και να τίθενται σε καραντίνα για πέντε ημέρες σε περίπτωση που το τεστ βγει θετικό.
Όπως επισημαίνει ο Gústavsson, τα αποτελέσματα του τουρνουά θα παραμορφωθούν σοβαρά από αυτό το μέτρο.
Ο Gústavsson έχει γράψει επιστολή στην Ομοσπονδία όπου θέτει ερωτήματα σχετικά με τη νομιμότητα αυτών των μέτρων, θεωρώντας ότι η Σουηδία και η Πολωνία, όπου θα διεξαχθεί το τουρνουά, έχουν άρει όλους τους περιορισμούς για τον Covid.
Νωρίτερα, ο μάνατζερ της ισλανδικής ομάδας διαμαρτυρήθηκε  για τις απαιτήσεις της Ομοσπονδίας για εμβολιασμό, επικαλούμενος τον Δρ Aseem Malhotra, ο οποίος εξήγησε τον κίνδυνο που εγκυμονεί ο εμβολιασμός στους νέους. 
Υπολογίζεται ότι περίπου ο ίδιος 
αριθμός αθλητών έχει πεθάνει από καρδιακή προσβολή στο γήπεδο το 2021-22 όπως και τα 38 προηγούμενα χρόνια.

Η ισλανδική διαδικτυακή εφημερίδα  Fréttin έστειλε στην Ομοσπονδία έρευνα σχετικά με τη νομιμότητα των απαιτήσεων εμβολιασμού πριν από περισσότερο από ένα μήνα, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση.
Τώρα που ο COVID-19 έχει γίνει πραγματικά ενδημικός με ποσοστό θνησιμότητας ακόμη χαμηλότερο από τη γρίπη, φαίνεται ότι κάποιοι άνθρωποι απλά δεν μπορούν να αποδεχθούν αυτό το απλό γεγονός.

 www.bankignews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης