Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απορρίπτει η Ουκρανία την κατάπαυση του πυρός της Ρωσίας για τα Χριστούγεννα (6 - 7/1)

Απορρίπτει η Ουκρανία την κατάπαυση του πυρός της Ρωσίας για τα Χριστούγεννα (6 - 7/1)
Ο σύμβουλος του Zelensky Mykhailo Podolyak ανακοίνωσε στο Twitter ότι οι ρωσικές δυνάμεις... πρέπει να εγκαταλείψoυν πρώτα τα κατεχόμενα και μόνο τότε θα υπάρξει «προσωρινή εκεχειρία»
Σχετικά Άρθρα
Μέσα σε μια μόλις ώρα αφότου ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin δήλωσε ότι θα υπάρξει 36ωρη κατάπαυση του πυρός για όλες τις ρωσικές δυνάμεις κατά μήκος της γραμμής επαφής για τον εορτασμό των Χριστουγέννων (6 – 71/), το γραφείο του Zelensky την απέρριψε κατηγορηματικά, αποκαλώντας την «υποκριτική» και απαιτώντας από όλα τα ρωσικά στρατεύματα πρέπει να εγκαταλείψουν αμέσως τα «κατεχόμενα εδάφη».
Ο σύμβουλος του Zelensky Mykhailo Podolyak ανακοίνωσε στο Twitter ότι οι ρωσικές δυνάμεις... πρέπει πρώτα να εγκαταλείψουν τα κατεχόμενα και μόνο τότε θα υπάρξει «προσωρινή εκεχειρία». Κράτα την υποκρισία για τον εαυτό σου».
Νωρίτερα είχε απαντήσει στον ηγέτη της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Πατριάρχη Κύριλλο αποκαλώντας την προτεινόμενη κατάπαυση του πυρός των Χριστουγέννων «παγίδα».
Οι Ουκρανοί αξιωματούχοι κάνουν λόγο για ένα τέχνασμα προκειμένου να ανασυνταχθούν οι ρωσικές δυνάμεις και να αφαιρέσουν τη δυναμική από την αντεπίθεση του ουκρανικού στρατού

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης