Τελευταία Νέα
Διεθνή

Science Immunology για εμβόλια Covid: Πραγματική καταστροφή – Κάθε ασθένεια θα είναι μοιραία για το εξασθενημένο ανοσοποιητικό

Science Immunology για εμβόλια Covid: Πραγματική καταστροφή –  Κάθε ασθένεια θα είναι μοιραία για το εξασθενημένο ανοσοποιητικό
Οι «πλήρως εμβολιασμένοι» θα χάσουν τη γενικευμένη ανοσία τους και δεν θα είναι πλέον σε θέση να αποκρούσουν τους κορωνοϊούς οποιουδήποτε είδους,
Σχετικά Άρθρα
Σοκ προκαλεί το περιεχόμενο έρευνας, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Science Immunology η οποία δείχνει ότι τα άτομα που εμβολιάζονται για τον Covid με mRNA σκευάσματα υποφέρουν από ανοσορύθμιση με αποτέλεσμα την υπερπαραγωγή ενός αντισώματος που ονομάζεται IgG4.
Αυτή η ανοσορύθμιση σημαίνει ότι με την πάροδο του χρόνου οι «πλήρως εμβολιασμένοι» θα χάσουν τη γενικευμένη ανοσία τους και δεν θα είναι πλέον σε θέση να αποκρούσουν τους κορωνοϊούς οποιουδήποτε είδους, συμπεριλαμβανομένου του κοινού κρυολογήματος.
Σε κάθε επόμενη λοίμωξη, κάποιος που έλαβε όλα τα εμβόλιά του για τον κορωνοϊό θα γίνεται όλο και πιο επιρρεπής σε ασθένειες.
Αντίθετα, όσοι έχουν φυσική ανοσία θα γίνουν λιγότερο επιρρεπείς σε λοιμώξεις, επειδή το ανοσοποιητικό τους σύστημα λειτουργεί σωστά και μαθαίνουν συνεχώς πώς να καταπολεμούν τη μεταλλαγμένη ασθένεια.

Αδύναμα ανοσοποιητικά συστήματα

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι λαμβάνουν συνεχώς εμβόλιο, οι λοιμώξεις από τον κορωνοϊό θα συνεχιστούν – και κατά μέσο όρο, η σοβαρότητά τους με την πάροδο του χρόνου θα αυξάνεται, κάτι που δεν θα συνέβαινε αν κανείς δεν είχε μολυνθεί ποτέ.
«Οι άνθρωποι θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να βελτιωθούν μόλις μολυνθούν», εξηγεί ο Αμερικανός συγγραφέας Alex Berenson που έχει ασχοληθεί εκτενώς με το θέμα, γράφει ο ιστότοπος Noqreport.
«Οι νοσηλείες και οι θάνατοι θα αυξηθούν.
Το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης θα υποστεί επιδείνωση.
Επίσης και μερικοί άνθρωποι μπορεί να έχουν δυσάρεστες αυτοάνοσες παρενέργειες, όπως παγκρεατίτιδα, νεφρική νόσο, ακόμη και ανευρύσματα», σημειώνει.
Εάν εμφανιστούν νεότερα, πιο θανατηφόρα «στελέχη» του κορωνοϊού, ευθύνονται οι πλήρως εμβολιασμένοι

Ήταν μία κακή ιδέα

Μερικές φωνές προειδοποίησαν για αυτό στο παρελθόν.
Είπαν ότι η κυκλοφορία ενός εμβολίου εν μέσω πανδημίας ήταν μια πολύ κακή ιδέα και μια ιδέα που θα έκανε την εξάλειψη της μάστιγας πολύ πιο δύσκολη, αν όχι αδύνατη.
Γινόμαστε τώρα μάρτυρες των συνεπειών της τραγικής διαχείρισης σε πραγματικό χρόνο και ο Berenson υποστηρίζει ότι σε ένα χειρότερο σενάριο, μια πιο επικίνδυνη παραλλαγή SARS-CoV-2 θα μπορούσε να εμφανιστεί «την οποία το εξασθενημένο ανοσοποιητικό μας σύστημα δεν θα μπορεί να αντιμετωπίσει».
«Γνωρίζουμε πολύ λιγότερα για το ανοσοποιητικό σύστημα από όσα προσποιούμαστε ότι γνωρίζουμε, και ακόμη λιγότερα για το πώς αυτές οι συγκεκριμένες αλλαγές μπορεί να επηρεάσουν τους ανθρώπους μακροπρόθεσμα», γράφει.
Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η φυσική ανοσία – δηλαδή η μη εμβολιασμένη ανοσία – είναι ότι το σώμα παράγει αντισώματα κατά των «αντιγόνων», σε αυτήν την περίπτωση του κορωνοϊού.

Αποκάλυψη

Αυτά τα αντισώματα εξουδετερώνουν τα αντιγόνα κρατώντας τα έξω από τα κύτταρα, καθώς και στρατολογούν άλλα μέρη του ανοσοποιητικού συστήματος για να τα καταστρέψουν.
Ένα πλήρως εμβολιασμένο ανοσοποιητικό σύστημα, αντίθετα, δεν εκτελεί σωστά αυτή τη διαδικασία επειδή η ουσία των ληφθέντων σκευασμάτων του λένε να αρχίσει να παράγει λανθασμένες αναλογίες αντισωμάτων.
Αποκαλύπτεται ότι το σώμα υπερπαράγει IgG4, «το οποίο δεν προσπαθεί να καταστρέψει τους εισβολείς», λέει ο Berenson.
«Αυτή η διαδικασία επιταχύνεται απότομα σε άτομα που έχουν λάβει μια αναμνηστική, μια τρίτη βολή», προσθέτει.
Ενώ η υπερβολική παρουσία IgG4 μπορεί ακόμα να προσφέρει κάποια προστασία έναντι των κορωνοϊών, είναι ανεπαρκής ανάλογα με τον τρόπο μετάλλαξης του ιού.
Ένα κατεστραμμένο από το εμβόλιο ανοσοποιητικό σύστημα θα βομβαρδίζεται συνεχώς με νεότερα εισβάλλοντα στελέχη που δεν θα ξέρει πώς να καταπολεμήσει, με αποτέλεσμα την αύξηση της ασθένειας και τον πιθανό θάνατο.
Οι πλήρως εμβολιασμένοι εξακολουθούν να έχουν Τ-κύτταρα, λέει ο Berenson, τα οποία λειτουργούν ως «τελική γραμμή άμυνας».
Ωστόσο, αυτά δεν ταιριάζουν πολύ καλά με την παραλλαγή Omicron.
«Σε αυτό το σημείο, τα μακροπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα μειονεκτήματα ξεπερνούν σαφώς τα όποια βραχυπρόθεσμα οφέλη» σημειώνει ο Berenson για τα εμβόλια.

jab.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης