Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kanter (Παίκτης ΝΒΑ) για την επικήρυξή του για 500.000 δολάρια: «Αν σκοτωθώ, υπεύθυνο το καθεστώς Erdogan»

Kanter (Παίκτης ΝΒΑ) για την επικήρυξή του για 500.000 δολάρια: «Αν σκοτωθώ, υπεύθυνο το καθεστώς Erdogan»
Ο 30χρονος Kanter, έχει επικρίνει πολλάκις τον Erdogan αποκαλώντας τον «δικτάτορα» και «Χίτλερ του αιώνα μας»
Την απάντησή του στην κίνηση της τουρκικής κυβέρνησης Erdogan να τον επικηρύξει για 500.000 δολάρια έδωσε ο Enes Kanter με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το όνομα του διάσημου Τούρκου NBAer βρίσκεται στον κατάλογο των πλέον καταζητούμενων τρομοκρατών του 2023, καθώς θεωρήθηκε από τον Recep Tayyip Erdogan, μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης επειδή υποστήριξε τον Fetoullah Gullen κι έτσι η τουρκική κυβέρνηση προσφέρει έως και 10 εκατομμύρια τουρκικές λίρες για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του Kanter.

Ο 30χρονος Kanter, έχει επικρίνει πολλάκις τον Erdogan αποκαλώντας τον «δικτάτορα» και «Χίτλερ του αιώνα μας» σε ανάρτησή του στο Instagram σχολίασε: «Δεν το πιστεύω ότι φτάσαμε στο σημείο να διακυβεύεται η ζωή μου. Αν με σκοτώσουν στο εγγύς μέλλον, υπεύθυνο θα είναι το καθεστώς Erdogan.
Γιατί η κυβέρνηση Biden, το ΝΑΤΟ και οι ηγέτες της Δύσης παραμένουν σιωπηλοί και προσπαθούν με διπλωματία να χειριστούν αυτές τις δικτατορίες;».
Αλλά ο 30χρονος σέντερ επανήλθε λίγο αργότερα σημειώνοντας σε νέα ανάρτησή του: «Έλα να με πιάσεις Recep Tayyip Erdogan.
Θέλεις να χάσεις μισό εκατομμύριο;
Ελεύθερα…».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης