Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Οι Ουκρανοί οχυρώνουν τη Zaporizhia, ενισχύουν τη γραμμή άμυνας τους

Ρωσία: Οι Ουκρανοί οχυρώνουν τη Zaporizhia, ενισχύουν τη γραμμή άμυνας τους
Πολλά οχυρωματικά έργα γίνονται σε μεγάλα μεταλλευτικά εργοστάσια
Για έντονη προετοιμασία των Ουκρανών και για μεγάλα οχυρωματικά έργα τόσο στην πόλη της Zaporizhia όσο και σε όλη τη γραμμή επαφής στο μέτωπο της επαρχίας της Zaporizhia κάνει λόγο ο Vladimir Rogov, επικεφαλής του κινήματος «Μαζί με τη Ρωσία».
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο Komsomolskaya Pravda, ο Rogov υποστηρίζει ότι οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας πραγματοποιούν σημαντικές εργασίες για την ενίσχυση των αμυντικών τους γραμμών σε όλη τη Zaporizhia ενώ πραγματοποιούν διάφορα οχυρωματικά έργα στην πόλη της Zaporizhia.
Μάλιστα, κατά τον Rogov, πολλά από αυτά τα οχυρωματικά έργα γίνονται σε μεγάλα μεταλλουργικά εργοστάσια.
«Στα μεταλλουργικά εργοστάσια, τα οποία αποτελούν βάσεις μαχητών ναζιστικών μονάδων του ίδιου τύπου με την Azov, έχουν ήδη δημιουργηθεί οχυρωματικά έργα, όπως στα Zaporizhstal και Zaporozhkokse.
Τώρα εργασίες γίνονται στα μεγάλα μεταλλουργικά εργοστάσια της Zaporizhia, όπου όχι μόνο δημιουργούνται αναχώματα, κέντρα διοίκησης και συντονισμού αλλά και οχυρωματικά έργα.
Πραγματικά, κάνουν σοβαρή δουλειά» υπογράμμισε ο Rogov.
Όπως είπε, οι Ουκρανοί εκτελούν αμυντικά έργα σε όλη τη γραμμή επαφής στην επαρχία της Zaporizhia, γεγονός που όπως υποστηρίζει, υποδηλώνει μια θεμελιώδη αλλαγή καθώς πλέον η πρωτοβουλία περνά στις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης