Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο γύρος του... Wembley επί 100 φορές σε μία ημέρα: Η Χριστίνα Σωτηρακοπούλου σε μια κίνηση αγάπης για το Alzheimer

Ο γύρος του... Wembley επί 100 φορές σε μία ημέρα: Η Χριστίνα Σωτηρακοπούλου σε μια κίνηση αγάπης για το Alzheimer
Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος σε μια σπάνια, δημόσια αναφορά στα παιδιά του, έκανε μια σχετική ανάρτηση μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα για την σπουδαία προσπάθεια της κόρης το
Σε μια συμβολική κίνηση για τη συγκέντρωση χρημάτων που θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση της κοινότητας ατόμων που πάσχουν από Alzheimer στην Αγγλία, προχωρά η Χριστίνα Σωτηρακοπούλου, κόρη του γνωστού δημοσιογράφου κ. Χρήστου Σωτηρακόπουλου.
Η νεαρή Χριστίνα η οποία ζει και εργάζεται πλέον μόνιμα στο Λονδίνο, διαπρέπει στο εξωτερικό έχοντας αναλάβει καθήκοντα manager στην αγγλική ομοσπονδία (Hospitality operations Account Manager).
Όπως φαίνεται υιοθετεί την αγάπη του πατέρα της για το ποδόσφαιρο και χαράσσει τα δικά της βήματα με «έμπνευση» από την αξιοσημείωτη πορεία του κ. Χρήστου.
Με αφορμή λοιπόν την επέτειο για τα 100 χρόνια του βρετανικού σταδίου Wembley, η ίδια από κοινού με τους συνεργάτες της στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία, θα κάνουν τον γύρο του σταδίου επί 100 φορές σε μια ημέρα για να ενισχύσουν τις δράσεις ατόμων που πάσχουν από Alzheimer.
Περίπου δηλαδή 62 μίλια...
Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος σε μια σπάνια, δημόσια αναφορά στα παιδιά του, έκανε μια σχετική ανάρτηση μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα για την σπουδαία προσπάθεια της κόρης του.
324162640_3465747853744349_4937883602094051549_n.jpg

Ως υπερήφανος «χαζομπαμπάς» στηρίζει τα όνειρα της κόρης του και συγκινεί με τα λόγια του:

«Επιτρέψτε μου να κάνω μια ανάρτηση που δεν συνηθίζω αναφερόμενος στα παιδιά μου… αλλά πως μπορεί ενας πατέρας να μην αισθάνεται απίστευτα υπερήφανος για αυτό που επιχειρεί να κάνει η κόρη του να κάνει 100 φορές σε μια μέρα (62 μίλια) τον γύρο του Wembley στην επέτειο του εορτασμού των 100 χρόνων του εμβληματικού σταδίου, προκειμένου μαζί με τους συνεργάτες της στην F.A.
(Την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ) να συγκεντρωθούν χρήματα που πηγαίνουν στο Alzheimer’s Society… η Χριστίνα μου, ζει και εργάζεται μόνιμα στο Λονδίνο, μερικά χρόνια τώρα και έχει αναλάβει εδώ και δυο μηνες τη θέση ως F.A. Hospitality operations Account manager της αγγλικής ομοσπονδίας… επιβλέποντας όλα τα event σε αυτό το Στάδιο που έχει συνδεθεί με το ποδόσφαιρο σε συλλογικό και εθνικό επιπεδο αλλά φυσικά εκεί γίνονται και σπουδαίες συναυλίες… Χριστίνα μου συνέχισε γλυκό μου πλάσμα να κυνηγάς τα όνειρα σου….
Σε αγαπάω πολύ… P.S. Mum is watching from heaven up there, smiling I’m sure…and she is definitely feeling extremely proud of you baby…»
324108653_1348847778990351_9112574566380899033_n.jpg

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης