Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Οι Ουκρανοί σκοτώνονται για τα συμφέροντα και τους στόχους της Δύσης

Ρωσία: Οι Ουκρανοί σκοτώνονται για τα συμφέροντα και τους στόχους της Δύσης
Ο αδελφός λαός της Ουκρανίας αναγκάζεται να πολεμήσει λέει Ρώσος διπλωμάτης
Σχετικά Άρθρα
Αδελφό λαό που πολεμά και σκοτώνεται για τα συμφέροντα και τους στόχους της Δύσης χαρακτηρίζει τους Ουκρανούς ο γενικός πρόξενος της Ρωσίας στην Κωνσταντινούπολη, Andrey Buravov.
«Η Δύση πληρώνει την Ουκρανία, της παρέχει όπλα και δεδομένα πληροφοριών, της λέει πού να πυροβολήσει και να επιτεθεί.
Και αυτό προκαλεί βάσανα στον αδελφό λαό της Ουκρανίας, ο οποίος αναγκάζεται να πολεμήσει για τους στόχους κάποιου άλλου» υποστηρίζει ο Ρώσος διπλωμάτης σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Aydinlik.
Σύμφωνα με τον Buravov, οι στόχοι της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, δεν έχουν αλλάξει.

Δεν πολεμάμε τους Ουκρανούς

«Το καθεστώς στο Κίεβο και οι δυτικοί υποστηρικτές και χορηγοί του προσπαθούν να παρουσιάσουν πως στόχος της ειδικής στρατιωτικής εκστρατείας είναι η καταστροφή της Ουκρανίας ως χώρας, η εκκαθάριση της χώρας από τους Ουκρανούς και η βίαιη ρωσοποίηση της.
Αυτό είναι απολύτως λάθος.
Η Ρωσία δεν έκανε ποτέ τέτοιες δηλώσεις.
Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι δεν πολεμάμε ενάντια στον ουκρανικό λαό, αλλά ενάντια στο εγκληματικό εθνικιστικό καθεστώς που ήρθε στην εξουσία το 2014 ως αποτέλεσμα ενός αντισυνταγματικού πραξικοπήματος, το οποίο υποστηρίχθηκε από τη Δύση και το οποίο κήρυξε την πορεία εκκαθάρισης από την Ουκρανία οποιουδήποτε ρωσικού ή που σχετίζεται με τη Ρωσία στοιχείου, «δοξάζοντας» τους υποστηρικτές του ναζισμού» τόνισε ο Buravov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης