Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δήλωση – υποταγής από την υπουργό Εξωτερικών της Σλοβενίας: Όλα τα κράτη πρέπει να σέβονται τους κανόνες της Παγκόσμιας Τάξης

Δήλωση – υποταγής από την υπουργό Εξωτερικών της Σλοβενίας:  Όλα τα κράτη πρέπει να σέβονται τους κανόνες της Παγκόσμιας Τάξης
Η Fajon είναι αρχηγός των Σοσιαλδημοκρατών, μέλος του Κόμματος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και πρώην μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από τη Σλοβενία.
Σχετικά Άρθρα
Η υπουργός Εξωτερικών της Σλοβενίας, Tanja Fajon, σηματοδότησε την υποταγή της στην παγκοσμιοποιητική ατζέντα με μια δήλωση (ή απαίτηση) ότι τα κυρίαρχα κράτη πρέπει να «σέβονται» τους διεθνείς κανόνες της «παγκόσμιας τάξης».
Η Fajon είναι αρχηγός των Σοσιαλδημοκρατών, μέλος του Κόμματος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και πρώην μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από τη Σλοβενία.
Η Fajon έλαβε μέρος σε μια συζήτηση στο Davos για τον «παγκόσμιο κατακερματισμό», που φαίνεται να είναι το βασικό θέμα της Συνόδου για το 2023.
Μάλιστα η Fajon ζήτησε μεγαλύτερη συμπερίληψη περισσότερων εταιρικών παραγόντων και όχι απλώς κυβερνήσεων στις πρωτοβουλίες του WEF.
Το κλίμα στο Davos ήταν σχεδόν πένθιμο, με πολλούς παρευρισκόμενους να θρηνούν για τα πενιχρά αποτελέσματα των πανδημικών μέτρων και την έλλειψη συντονισμού για τη λεγόμενη κλιματική αλλαγή.
Αυτό που δεν αναφέρουν, τουλάχιστον όχι άμεσα, είναι ότι πολλές από τις αποτυχίες τους οφείλονται στη μαζική δημόσια αντίσταση σε πολλές περιοχές του πλανήτη.
Φαίνεται ότι το WEF έκανε υποθέσεις σχετικά με την πρόοδό τους το 2022, οι οποίες δεν έγιναν πραγματικότητα. www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης