Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νεκρός στα 27 του ο Jeremy Ruehlemann - Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο του

Νεκρός στα 27 του ο Jeremy Ruehlemann - Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο του
Η αιτία του θανάτου του δεν έχει γίνει προς το παρόν γνωστή
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στον χώρο της μόδας η είδηση του θανάτου του 27χρονου μοντέλου Jeremy Ruehlemann, όπως ανακοίνωσαν φίλοι και άνθρωποι από τον χώρο της μόδας την Κυριακή.
Η αιτία του θανάτου του δεν έχει γίνει προς το παρόν γνωστή.
Το μοντέλο συνεργάστηκε με σχεδιαστές όπως οι Christian Siriano, John Varvatos, Superdry, Perry Ellis και άλλοι και, όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post, φωτογραφήθηκε για πολλά περιοδικά, μεταξύ των οποίων το GQ και το Playhouse Magazine.
«Δεν έχω δημοσιεύσει ποτέ κάτι ανάλογο, αλλά το να χάνεις έναν φίλο που ήταν μια τόσο όμορφη ψυχή είναι πολύ δύσκολο» έγραψε ο σχεδιαστής Christian Siriano που έγινε γνωστός από το Project Runaway.
«Η ανάρτηση αυτή είναι για τον Jeremy, τον πιο όμορφο άνθρωπο, που έδινε τόση αγάπη σε όποιον συναντούσε ό,τι κι αν συνέβαινε».
Ο Siriano περιέγραψε το 27χρονο μοντέλο ως μία από τις «μούσες» του και έστειλε την αγάπη του στην οικογένεια και τους φίλους του που βιώνουν βαρύ πένθος μετά την απώλειά του.
Το επίσης μοντέλο Lexi Wood έγραψε μια συγκλονιστική ανάρτηση στη μνήμη του Ruehlemann, τον οποίο περιέγραψε επίσης ως «αδελφή ψυχή» και «καλύτερο φίλο» της.
«Όποιος με ξέρει, ξέρει πόσο πολύ αγαπώ τον Jeremy» έγραψε στη λεζάντα μιας ανάρτησης στο Instagram η Lexi. «Δεν μπορώ καν να εκφράσω πόσο μαγικό πλάσμα ήταν. Γνώρισα τον Jeremy όταν ήμουν 15 και την ημέρα που τον γνώρισα ήξερα ότι η καρδιά μου θα είναι γεμάτη για πάντα. Είναι η αδελφή ψυχή μου, ο καλύτερος φίλος μου, το στήριγμά μου, η οικογένειά μου, το φως μου, η αγάπη μου, η δίδυμη φλόγα μου… Θα μπορούσα γράφω ατελείωτα για τον Jeremy γιατί ήταν τόσο ξεχωριστός» συγκλονίζει.
Το μοντέλο ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών με τον Jeremy καθώς και παλαιότερα μηνύματα αγάπης που αντάλλασσαν οι δυο τους.
Η Wood γράφει ότι είχε δει τον Ruehlemann μόλις την Πέμπτη.
«Νομίζω όμως ότι αυτό που τον χαρακτήριζε ήταν ότι περπατούσε και έλαμπε σαν ηλιαχτίδα, έκανε τους πάντες να νιώθουν ότι ήταν ξεχωριστοί και όπου και αν πήγαινε εξέπεμπε ένα λαμπερό φως. Η αγάπη του θα ρέει αιώνια σε αυτόν τον κόσμο» καταλήγει η στενή φίλη του Jeremy Ruehlemann.
Ο Ruehlemann είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία από τα παρασκήνια μιας φωτογράφησης για τον Tommy Hilfiger στη σελίδα του στο Instagram λίγες ημέρες πριν από το θάνατό του.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης