Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στην Ευρώπη ο Biden για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη ρωσική επιχείρηση στην Ουκρανία (24/2) – Ποιες χώρες θα επισκεφτεί

Στην Ευρώπη ο Biden για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη ρωσική επιχείρηση στην Ουκρανία (24/2) – Ποιες χώρες θα επισκεφτεί
 H πηγή ανέφερε ότι η πιθανότητα επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου στην Ουκρανία είναι εξαιρετικά μικρή, δεδομένης της κατάστασης ασφαλείας
Σχετικά Άρθρα
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden ενδέχεται να επισκεφθεί την Ευρώπη το διάστημα κοντά στην 24η Φεβρουαρίου 2023 με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την έναρξη της ρωσικής ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία, αναφέρουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Η πληροφορία αυτή αναφέρθηκε πρώτα από το NBC και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε από πηγές του CNN.
Αναφέρθηκε ότι το μελλοντικό ταξίδι του Biden δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί και δεν έχουν καθοριστεί οι λεπτομέρειές του.
Σύμφωνα με πηγή του CNN, ένας από τους σταθμούς του ταξιδιού του Biden μπορεί να είναι η Πολωνία.
Ωστόσο, η πηγή ανέφερε ότι η πιθανότητα επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου στην Ουκρανία είναι εξαιρετικά μικρή, δεδομένης της κατάστασης ασφαλείας.
Λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη της ρωσικής επιχείρησης, ο Biden επισκέφθηκε τις Βρυξέλλες και την Πολωνία για να εκφράσει έτσι την αλληλεγγύη του στην Ουκρανία και τους συμμάχους της.
Σύμφωνα με το NBC, στην επέτειο της επιχείρησης η κυβέρνηση Biden μπορεί επίσης να ανακοινώσει ένα νέο φιλόδοξο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας για την Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης