Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εξέχων καρδιολόγος Ηνωμένου Βασιλείου: Σταματήστε τώρα τα εμβόλια mRNA για τον covid - Προκαλούν ανεπανόρθωτες βλάβες

Εξέχων καρδιολόγος Ηνωμένου Βασιλείου: Σταματήστε τώρα τα εμβόλια mRNA για τον covid - Προκαλούν ανεπανόρθωτες βλάβες
Ο ίδιος πέρασε εννέα μήνες αναλύοντας μελέτες και τώρα πιστεύει ότι το πρόγραμμα με τους εμβολιασμούς σε ανθρώπους είναι... ένα γενετικό πείραμα που θα πρέπει να ανασταλεί αμέσως
Σχετικά Άρθρα
Σοκάρει ο καρδιολόγος με τη μεγαλύτερη επιρροή στη Μ. Βρετανία Δρ Aseem Malhotra καθώς ζητά να σταματήσει άμεσα η ανάπτυξη του προγράμματος εμβολιασμού Covid με τα σκευάσματα τεχνολογίας mRNA, αφού πέρασε εννέα μήνες για την αξιολόγηση των δεδομένων και εντόπισε ανεπανόρθωτες ζημιές στον οργανισμό των εμβολιασμένων. 
Ο κορυφαίος καρδιολόγος, κάλεσε μαλιστα τον πρωθυπουργό Rishi Sunak «να σταματήσει ΤΩΡΑ την κυκλοφορία των λήψεων mRNA του COVID-19» υπό το φως της «συνεχιζόμενης βλάβης που προκαλεί σε άτομα και οικογένειες».
Ο ίδιος πέρασε εννέα μήνες αναλύοντας μελέτες και τώρα πιστεύει ότι το πρόγραμμα με τους εμβολιασμούς σε ανθρώπους είναι... ένα γενετικό πείραμα που θα πρέπει να ανασταλεί αμέσως.
Ο Malhotra εξέτασε τα δεδομένα με τον πρόεδρο της Βρετανικής Ιατρικής Ένωσης (BMA).
Στο τέλος της συνομιλίας, ο πρόεδρος του BMA σχολίασε:
«Δεν νομίζω ότι κανείς έχει αξιολογήσει τα δεδομένα τόσο καλά όσο εσείς.
Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους παίρνουν τις πληροφορίες για το εμβόλιο από το BBC».
Παρά τον μεγάλο αριθμό των ατόμων που έχουν κάνει το εμβόλιο, ο αριθμός των θανάτων συνέχισε να αυξάνεται - τα δεδομένα του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνουν περίπου το 80 τοις εκατό όλων των περιπτώσεων, των νοσηλειών και των θανάτων αφορούσε εμβολιασμένους.
Από τον αυξανόμενο αριθμό θανάτων του 2021, πολλοί προήλθαν από καρδιακές παθήσεις, γνωστή παρενέργεια των mRNA εμβολίων.

Τα τεκμήρια 9 μηνών

Παρά τις προσπάθειες των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ να ελαχιστοποιήσουν τα δεδομένα που συλλέγουν οι ίδιες υπηρεσίες μέσω του συστήματος αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου (VAERS), ο αριθμός των ατόμων που νοσούν μόνιμα μένουν ανάπηροι, ή πεθαίνουν από τον εμβολιασμό συνεχίζει να αυξάνεται.
Τα δεδομένα από τις 9 Δεκεμβρίου 2022,  δείχνουν 32.828 θανάτους, 61.065 μόνιμες αναπηρίες και 35.828 φλεγμονώδεις αποκρίσεις μυοκαρδίτιδας.
Αυτοί οι αριθμοί είναι επίσης πιθανώς χαμηλότεροι από την πραγματική ζημιά που έχει προκληθεί.
Μια εργασία από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια αναφέρει ότι υπήρξαν «146.000 έως 187.000 θάνατοι που σχετίζονται με τα εμβόλια στις ΗΠΑ μεταξύ Φεβρουαρίου και Αυγούστου 2021». 
Το θέμα των εμβολίων ήταν πάντα αμφιλεγόμενο.
«Μπορεί (πολιτικοί και ΜΜΕ) να έχουν κλείσει τα μάτια τους, αλλά εμείς μπορούμε να τους δούμε και η σιωπή είναι ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ», έγραψε στο Twitter. "Παρακαλώ σταματήστε την κυκλοφορία τους ΤΩΡΑ." 
Μέχρι τον Ιούλιο του 2021, ο Malhotra ήταν υποστηρικτής των εμβολίων τεχνολογίας mRNA για τον COVID-19.
Ωστόσο, άρχισε να εξετάζει πιο προσεκτικά τα δεδομένα μετά τον θάνατο του 73χρονου πατέρα του. 

Πρώτα ήταν υποστηρικτής....

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Epoch TV, ο Malhotra σημείωσε ότι η «δεοντολογική ιατρική πρακτική που βασίζεται σε τεκμήρια» θα πρέπει να είναι η προεπιλογή για την ιατρική περίθαλψη, αλλά έπεσε στο περιθώριο με την απελευθέρωση των εμβολίων για τον COVID. Αφού ανέλυσε αναλυτικά τα δεδομένα από τα εμβόλια COVID-19, πιστεύει ότι η αποτελεσματικότητα της τεχνολογίας είναι «πολύ, πολύ φτωχή» σε σύγκριση με τα παραδοσιακά εμβόλια. Επιπλέον, οι βολές δεν είναι μόνο αναποτελεσματικές, αλλά «οι βλάβες ήταν άνευ προηγουμένου».
Στις αρχές της πανδημίας, ο Malhotra έλαβε μάλιστα δύο δόσεις του εμβολίου Pfizer και πήγε στο Good Morning Britain για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της διαστκτικότητας για τα εμβόλια.
Μοιράστηκε τις λίγες πληροφορίες που είχε εκείνη την εποχή, οι οποίες αργότερα έμαθε ότι ήταν λάθος. 

Aseem-Malhotra-870x522.jpg
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης