Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Αμερικανοί σε ποσοστό 65% λένε όχι στην υποψηφιότητα Biden για το 2024 - Προβάδισμα Trump με 5%

Οι Αμερικανοί σε ποσοστό 65% λένε όχι στην υποψηφιότητα Biden για το 2024 - Προβάδισμα Trump με 5%
Το 65% υποστηρίζει ότι στα 80 του χρόνια, ο Biden είναι «πολύ μεγάλος» για να συνεχίσει ως Πρόεδρος
Σχετικά Άρθρα
Μια νέα έρευνα του Harvard/ Harris αποκάλυψε ότι έξι στους 10 Αμερικανούς έχουν επιφυλάξεις σχετικά με την διανοητική ικανότητα του Joe Biden να θέσει ξανά προεδρική υποψηφιότητα το 2024.
Το 65% υποστηρίζει ότι στα 80 του χρόνια, ο Biden είναι «πολύ μεγάλος» για να συνεχίσει ως Πρόεδρος.
Πάνω από το ένα τρίτο αυτού του 65% είναι Δημοκρατικοί, με σχεδόν το ένα τέταρτο των Δημοκρατικών να δηλώνει επίσης ότι έχει αμφιβολίες για τη διανοητική ικανότητα του Biden.
Η δημοσκόπηση διαπίστωσε ότι ένα τεράστιο 90% των Ρεπουμπλικάνων και το 73% των Ανεξάρτητων συμφωνούν ότι ο Biden δείχνει τώρα πως είναι πολύ μεγάλος και αυτό θα πρέπει να τον αποτρέψει από το να είναι ξανά υποψήφιος το 2024.

Σε λάθος πορεία οι ΗΠΑ

Το 87% των ψηφοφόρων των Ρεπουμπλικάνων υποστηρίζουν ότι ο Biden δεν έχει τη διανοητική ικανότητα να θέσει ξανά υποψηφιότητα με το 67% των ανεξάρτητων συμφωνεί.
Η δημοσκόπηση διαπίστωσε επίσης ότι το 61% των Αμερικανών πιστεύει ότι η χώρα οδεύει προς τη λάθος κατεύθυνση, με την πλειοψηφία, το 56%, να εκφράζει μια δυσμενή άποψη για τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

1_42.JPG
2_32.JPG

Θα κέρδιζε ο Trump με 5%

Η έρευνα σημειώνει επίσης ότι μόλις το 37% εγκρίνει τον τρόπο με τον οποίο ο Biden χειρίστηκε τη συνοριακή κρίση, ενώ το 62% αποδοκιμάζει έντονα τον χειρισμό του στην οικονομία.
Σύμφωνα με την έρευνα, αν γίνονταν εκλογές σήμερα μεταξύ Trump και Biden, ο πρώτος θα κέρδιζε με διαφορά 5 μονάδων.
Το διανοητικό πρόβλημα του Biden εμφανίστηκε ξανά την Πέμπτη όταν κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στο Springfield της Βιρτζίνια αστειεύτηκε με τους ανθρώπους που τον θεωρούσαν «ηλίθιο» προτού κάνει άλλη μια ντροπιαστική λεκτική γκάφα, αναφερόμενος στον βουλευτή Don Beyer ως «Doug».
3_25.JPG

4_18.JPGwww.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης