Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εσωτερικό σημείωμα της Κομισιόν για το... dress code της Ursula von der Leyen στο Κίεβο: Αφήστε τα χακί στο σπίτι

Εσωτερικό σημείωμα της Κομισιόν για το... dress code της Ursula von der Leyen στο Κίεβο: Αφήστε τα χακί στο σπίτι
To Politico αποκαλύπτει εσωτερικό σημείωμα της Κομισιόν με ενδυματολογικές οδηγίες για την επίσκεψη της προέδρου της Κομισιόν στο Κίεβο
To... εσωτερικό σημείωμα της Κομισιόν προς τα μέλη της αντιπροσωπείας που θα μετέβαιναν σήμερα (2/2/2023) στο Κίεβο αποκαλύπτει η στήλη Brussels Playbook του Politico, σε δημοσίευμα με τίτλο «Η ΕΕ στο Κίεβο - Αφήστε τα χακί σας στο σπίτι».
Politico_2.JPG
«Δεκαέξι Ευρωπαίοι Επίτροποι θα επισκεφθούν σήμερα το Κίεβο για να συναντηθούν με την ουκρανική κυβέρνηση. Την Παρασκευή, η επικεφαλής της Επιτροπής, Ursula von der Leyen, και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Charles Michel, θα έχουν τη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Ουκρανίας με τον πρόεδρο, Volodymyr Zelensky» επισημαίνει το Politico και σχολιάζει ότι πρόκειται για την πρώτη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ που πραγματοποιείται σε ενεργό εμπόλεμη ζώνη.

Το εσωτερικό σημείωμα

Ενόψει λοιπόν της επίσκεψη στην Ουκρανία, η γενική γραμματεία της Επιτροπής διένειμε ένα εσωτερικό σημείωμα προς στην αντιπροσωπεία της ΕΕ, όπου καθόριζε το dress code για το ταξίδι και συγκεκριμένα ανέφερε:
«Ναι: Συνήθης επαγγελματική ενδυμασία.
Όχι: Πράσινο, χακί ή πολύ έντονα χρώματα».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα πρόκειται για μια προφανή προσπάθεια να αφήσουν την στρατιωτική εμφάνιση για τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky, και την ομάδα του, όχι όμως ότι οι Ευρωπαίοι που επισκέπτονται την Ουκρανία το έχουν ακολουθήσει στο παρελθόν.
Το σημείωμα προτείνει επίσης στους επισκέπτες «να ταξιδεύουν ελαφρά (σακίδιο πλάτης ή κάτι παρόμοιο), αποφεύγοντας να πάρουν βαλίτσα αν είναι δυνατόν. «Θα διανεμηθούν κουτιά με κρύο φαγητό στο τρένο, αλλά παρακαλούμε να είστε προετοιμασμένοι για τις βασικές προμήθειες» αναφέρεται επίσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης