Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kadyrov (Τσετσενία): Έδαφός μας οι Γερμανία, Πολωνία - Άθλιος προδότης ο Gorbachev, να αυτοπυροβοληθεί ο Zelensky...

Kadyrov (Τσετσενία): Έδαφός μας οι Γερμανία, Πολωνία - Άθλιος προδότης ο Gorbachev, να αυτοπυροβοληθεί ο Zelensky...
Kadyrov κάλεσε τον Volodymyr Zelensky να... αυτοπυροβοληθεί...
Σχετικά Άρθρα
Mε επιστροφή των ρωσικών στρατευμάτων κατοχής σε γερμανικά εδάφη και συγκεκριμένα στην ανατολική Γερμανία απείλησε ο ηγέτης των Τσετσένων και στενός σύμμαχος του Vladimir Putin, Ramzan Kadyrov.
«Πρέπει να επιστρέψουμε, αυτό είναι το έδαφός μας», είπε, αναφερόμενος στη σοβιετική κατοχή της ανατολικής Γερμανίας επί Ψυχρού Πολέμου, σε συνέντευξη στη ρωσική κρατική τηλεόραση, η οποία ήταν διαθέσιμη την Τετάρτη στον ρωσικό ιστότοπο του προγράμματος «60 Minutes».
Την ίδια στιγμή, επιτέθηκε στον γερμανό καγκελάριο Olaf Scholz, τονίζοντας ότι είναι υπόλογος για τις δηλώσεις του για τη Ρωσία αλλά και για την παράδοση αρμάτων στην Ουκρανία.
«O Kαγκελάριος πρέπει να φάει τα χαστούκια του» είπε.
Σημειώνεται ότι πρόσφατα ο Vladimir Putin επέκρινε δριμύτατα το γεγονός ότι τα γερμανικά τανκς θα βάλλουν σύντομα εναντίον Ρώσων στρατιωτών για πρώτη φορά μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Σύμφωνα με τον Kadyrov, η αποχώρηση των σοβιετικών στρατευμάτων από την περιοχή της πρώην Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας τη δεκαετία του 1990 ήταν λάθος.
Οι υπεύθυνοι, όπως ο πρώην πρόεδρος Gorbatschev, ο οποίος πέθανε πέρυσι, θα έπρεπε να είχαν τιμωρηθεί ως «προδότες», είπε.
Μόνο με την τοποθέτηση κατοχικών στρατευμάτων οι Γερμανοί θα καταλάβαιναν ποια είναι η θέση τους, είπε ο Kadyrov στη συνέντευξη.
Δεν τον προβλημάτισε πιθανή αντιπαράθεση με το ΝΑΤΟ ή ένας επικείμενος πυρηνικός πόλεμος.
Δεν το φοβάται αυτό.
«Θα κερδίσουμε και θα τους καταστρέψουμε», είπε.
Ο Kadyrov εμφανίστηκε βέβαιος ότι οι ρωσικές δυνάμεις θα μπορέσουν να νικήσουν τους Ουκρανούς μέχρι το τέλος του έτους και να κατακτήσει σημαντικές πόλεις όπως το Κίεβο, το Χάρκοβο και την Οδησσό.
«Η Ρωσία έχει τη δύναμη να πάρει την ουκρανική πρωτεύουσα Κίεβο, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη χάρκοβο και την κύρια πόλη-λιμάνι της Οδησσού».
Επίσης θεωρεί λάθος μια διαπραγμάτευση με τον Ουκρανό πρόεδρο, τον οποίο κάλεσε τον Volodymyr Zelensky να... αυτοπυροβοληθεί επειδή έχει φέρει βάσανα και θάνατο στον λαό του.
«Στόχος η κατάκτηση της Πολωνίας»

«Πρέπει να κάνουμε ένα πρόσθετο δημοψήφισμα στην Ουκρανία, να διεξάγουμε εκλογές, να εκλέξουμε πρόεδρος και να δημιουργήσουμε σχέσεις σαν συμμαχικά κράτη.
Για να το κάνουμε αυτό πρέπει να ρίξουμε μία μπουνιά στο πρόσωπο αυτών που ουρλιάζουν.
Η Γερμανία που στέλνει τανκς, είτε θέλει είτε δεν θέλει», είπε ακόμα.
«Η Πολωνία που φωνάζει σαν κόκορας μέρα και νύχτα», συμπλήρωσε.
«Έχουν δώσει ό,τι έχουν και δεν έχουν τίποτα άλλο.
Πλέον ρωτάνε άλλα κράτη για όπλα και να τα παραδώσουν μέσω αυτών.
Φοβούνται γιατί ξέουν όλοι ότι θα αποτύχουν.
Δεν θα πάρουν τις δυτικές περιοχές της Ουκρανίας όπως ήθελαν.
Σήμερα πρέπει πρώτα να ρίξουμε ένα σκαμπίλι στο πρόσωπο αυτών των χωρών ώστε να ηρεμήσουν λίγο και στη συνέχεια να προχωρήσουν οι πολιτικές διαδικασίες», είπε ακόμα και κατέληξε πως στόχος πρέπει να είναι η κατάκτηση της Πολωνίας.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης