Τελευταία Νέα
Διεθνή

Υπόθεση εξαφάνισης McCann: Μια 21χρονη από την Πολωνία ισχυρίζεται ότι είναι η Madeleine - Θα γίνει τεστ DNA

Υπόθεση εξαφάνισης McCann: Μια 21χρονη από την Πολωνία ισχυρίζεται ότι είναι η Madeleine - Θα γίνει τεστ DNA
Η 21χρονη Julia Wendel ισχυρίζεται ότι έχει τα ίδια σημάδια με την εξαφανισμένη Madeleine McCann - Θα γίνει τεστ DNA
Σχετικά Άρθρα
Η Julia Wendel, μια 21χρονη από την Πολωνία, ισχυρίζεται ότι είναι η εξαφανισμένη από το μακρινό 2007 μικρή Madeleine McCann.
Μάλιστα, η νεαρή επικοινώνησε με την οικογένεια του κοριτσιού από τη Βρετανία που εξαφανίστηκε πριν από 16 χρόνια ενώ έκαναν διακοπές στην Πορτογαλία και θα γίνει τεστ DNA.
«Η οικογένεια δεν παίρνει κανένα ρίσκο και είναι πρόθυμη να ελέγξει κάθε αναφορά. Είναι σημαντικό να εξετάσουν όλους τους παράγοντες και το κορίτσι όντως μοιάζει. Κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό. Αν αυτά που λέει είναι αλήθεια, υπάρχει πιθανότητα να είναι αυτή», ανέφερε άτομο από το περιβάλλον της εξαφανισμένης Madeleine McCann.
pl.JPG
Τι ισχυρίζεται η 21χρονη

Η 21χρονη Julia Wendel τράβηξε την προσοχή των μέσων ενημέρωσης με τη δημιουργία λογαριασμού στο Instagram «I am Madeleine McCann», ισχυριζόμενη ότι μοιάζει με τους γονείς της Madeleine και έχει την κηλίδα στο μάτι που έχει η μικρή που εξαφανίστηκε και μια φακίδα στο πόδι της.
cann.JPG
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ξένων μέσων ενημέρωσης, η 21χρονη άρχισε να αμφισβητεί πριν από λίγους μήνες την ταυτότητά της και εκτιμά ότι η ηλικία της μπορεί να είναι λανθασμένη και να είναι 19 ετών, όπως θα ήταν και η Madeleine που εξαφανίστηκε σε ηλικία 3 ετών (γεννημένη το 2003) το 2007.
cann2.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης