Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αιφνιδιαστικά, στο Κίεβο ο Biden - Κλειστό το κέντρο της πόλης - Ισχυρό μήνυμα σε Putin

Αιφνιδιαστικά, στο Κίεβο ο Biden - Κλειστό το κέντρο της πόλης - Ισχυρό μήνυμα σε Putin
Διεθνή μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πληροφορίες περί επίσκεψης Biden στο Κίεβο
(upd 2) Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Κίεβο πραγματοποίησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden, πριν μεταβεί στην Πολωνία, σε μια κίνηση που αποτελεί σαφές μήνυμα προς τον Ρώσο πρόεδρο, Vladimir Putin, λίγες μόλις ημέρες πριν να συμπληρωθεί ένα έτος από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, στις 24 Φεβρουαρίου 2022.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Biden θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky.

«Joe Biden, καλώς ήρθε στο Κίεβο! Η επίσκεψη σας είναι μια πολύ σημαντική εκδήλωση υποστήριξης για όλους τους Ουκρανούς» δήλωσε ο Zelensky. «Ένα χρόνο μετά, το Κίεβο κρατά γερά. Η Ουκρανία κρατά γερά. Η δημοκρατία κρατά γερά» δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden.

«Ο Biden στο Κίεβο. Μια πόλη που θα έπρεπε να βρίσκεται υπό ρωσικό έλεγχο εδώ και 360 ημέρες. Τι ισχυρό μήνυμα προς τον δικτάτορα Putin» αναφέρει δημοσιογράφος της Bild.
Bild.JPG
«Διάφορες πηγές λένε ότι ο Μπάντεν βρίσκεται στο Κίεβο. Την ίδια ώρα βαράνε οι αντιαεροπορικές σειρήνες στο Κίεβο. Άντε να δούμε» γράφει στο twitter, o ανταποκριτής της ΕΡΤ, Κώστας Ονισένκο.
ερτ.JPG
Μάλιστα, υπάρχουν αναφορές για μεγάλη αυτοκινητοπομπή με αμερικανικά SUV, προερχόμενα από την αμερικανική πρεσβεία.
Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου στην Ουκρανία, μετά την έναρξη της ρωσικής εισβολής.
Νωρίτερα σήμερα (20/2/2023), ο Ουκρανός αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Andriy Melnyk, δήλωσε ότι ετοιμάζεται μια «έκπληξη» με την επίσκεψη «σημαντικών εταίρων της Ουκρανίας» στο Κίεβο. Επίσης, η αστυνομία ανέφερε ότι το κέντρο της πρωτεύουσας έκλεισε λόγω της επίσκεψης εκπροσώπων πολλών ξένων αντιπροσωπειών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης