Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Πώς βρήκε τον δρόμο προς τα εκεί, δεν είχε χαθεί στον... κήπο του;» Οι Γερμανοί χλεύασαν την επίσκεψη Biden στην Ουκρανία

«Πώς βρήκε τον δρόμο προς τα εκεί, δεν είχε χαθεί στον... κήπο του;» Οι Γερμανοί χλεύασαν την επίσκεψη Biden στην Ουκρανία
Αναγνώστες της Die Welt: Ο Biden έφτασε στο Κίεβο για να δώσει οδηγίες στον Zelensky
Οι αναγνώστες της γερμανικής έκδοσης της Die Welt έκαναν «πάρτυ» στο Twitter με την είδηση ​​της απρόσμενης επίσκεψης του προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden στο Κίεβο.
"Ω... Το επαγγελματικό ταξίδι του κ. Biden.
Λήγουν οι συμβάσεις συμβούλων του Hunter; Είναι εκεί ως επιχειρηματίας ή ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών;" - Το RIA Novosti παραθέτει ένα σχόλιο του χρήστη Karl Berger.
«Ήρθες να κρατήσεις τα χερούλια; ρώτησε ο Έμπερχαρντ Φ.
"Ο Biden επισκέπτεται τον "συνάδελφό" του. Νομίζω ότι από την άποψη της ιεραρχίας, αυτό μάλλον έχει διατυπωθεί εσφαλμένα. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι ο Μπάιντεν πέταξε εκεί για άλλο σκοπό εκτός από το να δώσει διάφορες οδηγίες", έγραψε ο SchönerLeben.
"Πώς βρήκε το δρόμο του εκεί; Άλλωστε, ήταν ήδη χαμένος στον κήπο του", σχολίασε άλλος χρήστης με παρατσούκλι Sebastian S.
«Μερικές φορές εύχομαι ακόμη και ο... κακός Trump να επιστρέψει ως πλανητάρχης», σχολίασε ο Χάικο Φ.
Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden με μια αιφνίδια επίσκεψη του στο Κίεβο λίγες ημέρες πριν τη συμπλήρωση ενός έτους από την έναρξη της ρωσικής ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, υποσχέθηκε περισσότερα όπλα στον πρόεδρο Zelensky και νέες κυρώσεις στη Ρωσία στέλνοντας το μήνυμα ότι ο πόλεμος θα κρατήσει για πολύ ακόμα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης