Τελευταία Νέα
Διεθνή

Jackson (Πρώην γιατρός του Λευκού Οίκου): Η κυβέρνηση συγκαλύπτει την άνοια του προέδρου Biden

Jackson (Πρώην γιατρός του Λευκού Οίκου): Η κυβέρνηση συγκαλύπτει την άνοια του προέδρου Biden
Αλλά και εξέχοντες Δημοκρατικοί εκφράζουν ανησυχίες για την ηλικία του Biden αν και φοβούνται να το πουν δημόσια
Σχετικά Άρθρα
Ο πρώην γιατρός του Λευκού Οίκου, Ronny Jackson κατηγόρησε την κυβέρνηση Biden ότι «συγκαλύπτει» το πρόβλημα άνοιας του Αμερικανού προέδρου Joe Biden και ότι ο ίδιος «έχει χάσει την ικανότητά του να σκέφτεται και να κάνει συλλογισμούς!».
Την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος Biden πέρασε από ιατρική εξέταση και κατόπιν αυτής ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι κατά την εξέταση διαπιστώθηκε ότι ο πρόεδρος Biden «παραμένει ένας υγιής, σφριγηλός, 80χρονος άνδρας», «κατάλληλος για το καθήκον».
Ο Jockson όμως βγήκε δημοσίως και υποστήριξε ότι οι Αμερικανοί «δεν έμαθαν τίποτα» από την συγκεκριμένη ανακοίνωση.
«Παίρνει κάποια φάρμακα για να περιορίζει την ψυχοδιανοητική του έκπτωση; Αυτή η εξέταση ήταν ανέκδοτο, συγκάλυψη!!» έγραψε στο Twitter ο Jackson, σημειώνοντας ότι στον πρόεδρο Biden δεν έγινε κανένα γνωστικό τεστ.
«Ο Trump είχε κάνει ένα γνωστικό τεστ, γιατί όχι κι ο Biden; Η ικανότητα του Biden να κάνει σκέψεις και συλλογισμούς έχει χαθεί! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να είναι Πρόεδρος!!» πρόσθεσε ο Jackson που πλέον είναι βουλευτής των Ρεπουμπλικανών.
Μιλώντας στο Fox News, ο Jackson δήλωσε περαιτέρω ότι «η πλειοψηφία των Αμερικανών μπορεί να δει ότι η ψυχοδιανοητική υγεία του Biden βρίσκεται σε πλήρη έκπτωση», προσθέτοντας ότι αυτό «επιβεβαιώνει περαιτέρω ότι αυτή η κυβέρνηση εξακολουθεί να είναι ανένδοτη στην απόκρυψη της αλήθειας».
«Όλοι μπορούν να δουν ότι κάτι δεν πάει καλά – η συγκάλυψη πρέπει να τελειώσει», προέτρεψε ο Jackson.
Την περασμένη εβδομάδα, όταν ο Biden δυσκολεύτηκε να διαβάσει το μήνυμά σε ένα τηλεοπροβολέα και φάνηκε πάλι χαμένος, ο Jackson ζήτησε να υποβληθεί σε άμεση ιατρική εξέταση.
Αλλά και εξέχοντες Δημοκρατικοί εκφράζουν ανησυχίες για την ηλικία του Biden που σημειωτέον δεν έχει ανακοινώσει ακόμη αν θα βάλει ξανά υποψηφιότητα ή όχι για την προεδρία το 2024, αλλά φοβούνται να το πουν δημόσια, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Politico.
Τέλος, σύμφωνα με μια νέα δημοσκόπηση του Harvard CAPS-Harris από την περασμένη εβδομάδα, το 57% των Αμερικανών έχει αμφιβολίες για την ψυχοδιανοητική ικανότητα του Biden, με το 67% εξ αυτών να λέει ότι ο Biden είναι πολύ μεγάλος για να ηγείται της χώρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης