Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέες περικοπές στο Twitter – Απολύθηκαν 200 εργαζόμενοι, το 10% του εργατικού δυναμικού

Νέες περικοπές στο Twitter – Απολύθηκαν 200 εργαζόμενοι, το 10% του εργατικού δυναμικού
Υπό τον Elon Musk, το προσωπικό της εταιρείας μειώθηκε από 7.500 σε λίγο περισσότερους από 2.300
Σχετικά Άρθρα
Σε νέες απολύσεις προχώρησε η εταιρεία Twitter Inc όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα New York Times, η οποία αναφέρει πως απολύθηκαν τουλάχιστον 200 εργαζόμενοι, περίπου το 10% του εργατικού δυναμικού της εταιρείας.
Βάσει του δημοσιεύματος, οι απολύσεις που έγιναν το βράδυ του Σαββάτου 25/2 αφορούσαν υπεύθυνους διαχείρισης έργου, αναλυτές δεδομένων και μηχανικούς αρμόδιους για τη μάθηση των μηχανών και την αξιοπιστία της υπηρεσίας.
Όπως αναφέρουν η New York Times, οι περικοπές επηρέασαν ακόμα και την ομάδα δημιουργίας εσόδων που διαχειρίζεται τις υπηρεσίες, από τις οποίες το twitter αποκομίζει χρήματα, όπου βάσει των πληροφοριών αυτών, από τα 30 άτομα που εργάζονταν σε αυτήν, απέμειναν λιγότερα από 8.
Για ακόμα μια φορά οι απολυμένοι εργαζόμενοι έμαθαν για την απόλυση τους αφού έχασαν την πρόσβαση τους σε email, υπολογιστές εργασίας και στο εσωτερικό messenger Slack.
Υπενθυμίζεται πως μετά την εξαγορά της Twitter Inc. από τον Elon Musk έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον Οκτώβριο του 2022, το προσωπικό έχει μειωθεί από 7.500 εργαζόμενους σε λίγο περισσότερους από 2.300.
Ο Musk ήδη προειδοποιούσε τον Νοέμβριο πως η Twitter ήταν αντιμέτωπη με «μεγάλη πτώση εσόδων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης