Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ενώ ο Trump μιλάει για λύση του Ουκρανικού σε 24 ώρες η Power (Δημοκρατικοί) λέει... οι ΗΠΑ είναι σε πόλεμο με την Ρωσία

Ενώ ο Trump μιλάει για λύση του Ουκρανικού σε 24 ώρες η Power (Δημοκρατικοί) λέει... οι ΗΠΑ είναι σε πόλεμο με την Ρωσία
Trump: Σε 24 ώρες θα λυθεί το Ουκρανικό και σε 10 λεπτά θα πείσω την ηγεσία της Ευρώπης
To χάσμα μεταξύ Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατικών είναι χαοτικό στις ΗΠΑ και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στην περίπτωση του Ουκρανικού.
Ο Trump ο οποίος θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος το 2024 για την προεδρεία των ΗΠΑ τόνισε για μια ακόμη φορά ότι θα μπορούσε να επιλύσει το Ουκρανικό σε 24 ώρες…
Ενώ οι Ρεπουμπλικάνοι στηρίζουν την ειρήνη… η πλευρά των Δημοκρατικών υποστηρίζει τον πόλεμο… και δεν είναι μόνο λόγια αλλά και πράξεις αφού έχει αναλάβει τον πόλεμο της Ουκρανίας κατά της Ρωσίας.
Η προκλητική Samantha Power επικεφαλής της Υπηρεσίας Διεθνούς Ανάπτυξης των Ηνωμένων Πολιτειών (USAID) ανέφερε ότι οι ΗΠΑ είναι σε πόλεμο με την Ρωσία αλλά χρησιμοποιούν την Ουκρανία… για να επιτεθούν στην Ρωσία…

Trump: Σε 24 ώρες θα λυθεί το Ουκρανικό και σε 10 λεπτά θα πείσω την ηγεσία της Ευρώπης

Ο Trump ο πρώην Πρόεδρος και υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ το 2024 επανέλαβε ότι μέσα σε 24 ώρες θα μπορούσε να επιλύσει το Ουκρανικό.
Σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής η Ευρώπη πρέπει να αρχίσει να ξοδεύει χρήματα.
Έχουμε διαθέσει περίπου 140 δισεκατομμύρια δολάρια και αυτοί - περίπου 15-16 δισεκατομμύρια δολάρια ανέφερε ο Trump στο ετήσιο συνέδριο των συντηρητικών κύκλων του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ στα προάστια της Ουάσιγκτον.
«Είναι μια παλιά ιστορία, είτε πρόκειται για το εμπόριο με την Ευρώπη είτε για όλα <...> που κάνουμε στο ΝΑΤΟ», πρόσθεσε. Σύμφωνα με τον Trump ορισμένα κράτη θεωρούν τις Ηνωμένες Πολιτείες «ανόητη χώρα».
«Παρέχουμε προστασία σε όλη αυτή την κατάσταση και επηρεάζει την Ευρώπη περισσότερο από εμάς.
Η Γερμανία δεν πληρώνει το μερίδιό της. Άλλες χώρες δεν πληρώνουν το μερίδιό τους και οι Ηνωμένες Πολιτείες φέρουν ολόκληρο το βάρος. Αυτό είναι λάθος ανέφερε ο Trump.

"Ξέρετε, μπορείτε να συναντηθείτε με όλους τους άλλους ηγέτες, τους ξέρω όλους ή τους περισσότερους.
Θα συμφωνούσαν να πληρώσουν αν τους πείτε τι χρειάζεται και όλα αυτά μέσα σε 10 λεπτά.

Αναφερόμενος στην κατάσταση γύρω από την Ουκρανία, είπε: «Πιστεύω ότι σήμερα οι ΗΠΑ βρίσκεται στην πιο επικίνδυνη θέση που έχουν βρεθεί ποτέ.
Δεν νομίζω ότι αντιμετωπίσαμε ποτέ πιο σοβαρό κίνδυνο».
Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο, αυτό οφείλεται κυρίως στον κίνδυνο χρήσης πυρηνικών όπλων.
«Νομίζω ότι ο κόσμος βρίσκεται στην πιο επικίνδυνη θέση», πρόσθεσε.
«Για εμάς, αυτό θα μπορούσε να καταλήξει σε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο», προειδοποίησε ο Trump.

Samantha Power: Οι ΗΠΑ είναι σε πόλεμο με την Ρωσία...είναι νταήδες

Η επικεφαλής της Υπηρεσίας Διεθνούς Ανάπτυξης των Ηνωμένων Πολιτειών (USAID) Samantha Power αναφερόμενη στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας, παραδέχτηκε ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται σε πόλεμο με τη Ρωσία αλλά χρησιμοποιούν την Ουκρανία για να επιτεθούν στην Ρωσία.

Σε ερώτηση «Τι ζωτικό ενδιαφέρον έχουν οι ΗΠΑ για την Ουκρανία;» η Samantha Power… η Αμερική αντιστέκεται στους «νταήδες»
«Νομίζω ότι οι Αμερικανοί κατανοούν τους νταήδες και τη σημασία του να αντιστέκονται στους νταήδες».
Οι ΗΠΑ βλέπουν την Ουκρανία ως πιόνι στο μεγαλύτερο γεωστρατηγικό παιχνίδι που είναι η τελική ήττα της Ρωσίας: Μπορεί να πολεμούν οι Ουκρανοί αλλά οι ΗΠΑ είναι σε πόλεμο με την Ρωσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης