Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απαγορεύουν το ChatGPT στους traders οι μεγάλες τράπεζες της Wall Street - Είναι προβληματικό, προειδοποιεί η Bank of America

Απαγορεύουν το ChatGPT στους traders οι μεγάλες τράπεζες της Wall Street - Είναι προβληματικό, προειδοποιεί η Bank of America
Εκτός από την BofA, η Citigroup, η Deutsche Bank, η Goldman Sachs και η Wells Fargo ήταν άλλες μεγάλες τράπεζες που απαγόρευσαν το ChatGPT
Όλο και περισσότερες τράπεζες της Wall Street μπλόκαραν τη χρήση του chatbot ChatGPT της OpenAI, το οποίο παράγει κείμενο ως απάντηση σε μια σύντομη ερώτηση.
Μάλιστα ο CEO της Bank of America, Brian Moynihan, μίλησε εναντίον της δημοφιλούς τεχνολογίας, λέγοντας ότι η Wall Street έχει "λίγη δουλειά να κάνει" πριν αγκαλιάσει τα AI chatbots.
Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του Moynihan στην AFR Business Summit στο Σίδνεϊ, σημείωσε ότι το ChatGPT είναι προβληματικό λόγω της ανακρίβειας και της ανεπάρκειας σε απαντήσεις που βασίζονται σε δεδομένα.
Πρόσθεσε ότι η τεχνολογία πρέπει να "εφαρμοστεί σωστά".
Τα σχόλια του Moynihan είναι από τα πρώτα σχόλια των CEOs μεγάλων τραπεζών που μιλούν για τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης στο γραφείο.

Απαγορεύουν το ChatGPT στους traders

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, στελέχη της BofA δήλωσαν στους υπαλλήλους ότι η χρήση του ChatGPT απαγορεύεται από τις επιχειρήσεις.
Οι εσωτερικές συνεδριάσεις στην τράπεζα αποκάλυψαν ότι η τεχνολογία chatbot πρέπει να ελεγχθεί κατάλληλα πριν χρησιμοποιηθεί για επιχειρηματική επικοινωνία και υπήρχαν ανησυχίες σχετικά με το λογισμικό τρίτων.
Εκτός από την BofA, η Citigroup, η Deutsche Bank, η Goldman Sachs και η Wells Fargo ήταν άλλες μεγάλες τράπεζες που απαγόρευσαν το ChatGPT τον περασμένο μήνα.
Ο Moynihan δήλωσε επίσης, αναφερόμενος στο ChatGPT, ότι "ορισμένοι τρίτοι πάροχοι μπορούν να δημιουργήσουν μια τρύπα στο δίκτυό σας...
Καμία επιχείρηση δεν είναι πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή για να μην ανησυχεί για" επιθέσεις στον κυβερνοχώρο.
Το ChatGPT έχει γίνει αίσθηση στο διαδίκτυο τους τελευταίους μήνες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης